Tavaly leadtam a súlyfeleslegemet, 163 cm és 66 kiló vagyok. Viszont a hasamon még mindig vastag zsírréteg van. Ezt kivéve normálisan néz ki a testem. Többet kéne fogynom?
Figyelt kérdés
Policisztás petefészek szindrómám van, esélyes, hogy ez miatt rakodik jobban a hasamra. Amíg 83 kiló voltam, addig akkora volt a hasam, mintha a hatodik hónapban lennék, szerencsére sokat fogyott. Mi lenne a megoldás? Pcos miatt bele kell nyugodjak vagy újabb kilókat kéne leadjak?2022. jan. 7. 21:55
21/25 anonim válasza:
16-os, az azért ugye megvan, hogy 1200 a minimum! olyasvalakinek, aki KÓMÁBAN fekszik, értsd 0%-ban mozog.
22/25 anonim válasza:
Ja, bocs, igen, tudom adjam vissza a diplomámat, mert egy szórólapos-portás jobban tudja, mint pl én 4 év felsőfokú dietetika szakirály után. Oké D
23/25 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a hasadon zsír van és ha meg akarasz tőle szabadulni, akkor tovább kell fogyni.
Említetted, hogy otthon tornázol, amiből arra következtetek, hogy nincs rajtad kifejezetten nagy izomtömeg. Ha csak a magasságod és a súlyod veszem figyelembe, akkor a testzsírod simán lehet 27-28%, ami egészséges kategória, de még lehet belőle fogyni.
Nekem 165cm/59kg-hoz hozott ki a testösszetétel mérés 25.2%-ot, úgy, hogy kocogni meg TRX-ezni járok, ez alapján próbálom a tied megsaccolni.
24/25 anonim válasza:
A testzsír-izom arányon kell javítani, többet sportolni. Súlyzód edzés+kardió vegyesen, így előbb utóbb a hasadról is eltűnik a háj, de azt tudod kell,hogy köldök alól megy le utoljára,kitartónak kell lenni mert lassan megy kevés felesleggel már .
25/25 anonim válasza:
Szia!
A 163hoz a 66 kiló nekem soknak tűnik, szerintem is folytasd még kicsit. Szuper, hogy már ennyit leadtál, lehet, hogy a maradék pár kiló pont a hasadhoz ragaszkodik azért tűnik nagyobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!