Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tavaly leadtam a súlyfeleslege...

Tavaly leadtam a súlyfeleslegemet, 163 cm és 66 kiló vagyok. Viszont a hasamon még mindig vastag zsírréteg van. Ezt kivéve normálisan néz ki a testem. Többet kéne fogynom?

Figyelt kérdés
Policisztás petefészek szindrómám van, esélyes, hogy ez miatt rakodik jobban a hasamra. Amíg 83 kiló voltam, addig akkora volt a hasam, mintha a hatodik hónapban lennék, szerencsére sokat fogyott. Mi lenne a megoldás? Pcos miatt bele kell nyugodjak vagy újabb kilókat kéne leadjak?
2022. jan. 7. 21:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
16-os, az azért ugye megvan, hogy 1200 a minimum! olyasvalakinek, aki KÓMÁBAN fekszik, értsd 0%-ban mozog.
2022. jan. 8. 16:14
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocs, igen, tudom adjam vissza a diplomámat, mert egy szórólapos-portás jobban tudja, mint pl én 4 év felsőfokú dietetika szakirály után. Oké D
2022. jan. 8. 16:16
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is azon a véleményen vagyok, hogy a hasadon zsír van és ha meg akarasz tőle szabadulni, akkor tovább kell fogyni.

Említetted, hogy otthon tornázol, amiből arra következtetek, hogy nincs rajtad kifejezetten nagy izomtömeg. Ha csak a magasságod és a súlyod veszem figyelembe, akkor a testzsírod simán lehet 27-28%, ami egészséges kategória, de még lehet belőle fogyni.

Nekem 165cm/59kg-hoz hozott ki a testösszetétel mérés 25.2%-ot, úgy, hogy kocogni meg TRX-ezni járok, ez alapján próbálom a tied megsaccolni.

2022. jan. 8. 17:04
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
A testzsír-izom arányon kell javítani, többet sportolni. Súlyzód edzés+kardió vegyesen, így előbb utóbb a hasadról is eltűnik a háj, de azt tudod kell,hogy köldök alól megy le utoljára,kitartónak kell lenni mert lassan megy kevés felesleggel már .
2022. jan. 9. 09:29
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A 163hoz a 66 kiló nekem soknak tűnik, szerintem is folytasd még kicsit. Szuper, hogy már ennyit leadtál, lehet, hogy a maradék pár kiló pont a hasadhoz ragaszkodik azért tűnik nagyobbnak.

2022. jan. 9. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!