Tavaly leadtam a súlyfeleslegemet, 163 cm és 66 kiló vagyok. Viszont a hasamon még mindig vastag zsírréteg van. Ezt kivéve normálisan néz ki a testem. Többet kéne fogynom?
Az, hogy fogyni akarsz :) Akkor miért eszed a napi bevitel többszörösét? Nincs helye a kérdésednek.
A 800Kcal az nekem a 180cm 105Kg-hoz van. És ha nem hiszed, járj utána. Kórházakban, vagy diabetológián, hogy mit, menyit, hogyan, hányszor... Cukros voltam és sokat tanúltam. Viszont megfelő táplálkozással elhagyhattam a gyógyszert is.
Nem akarok tovább fogyni, de a hasamat szeretném eltüntetni, pont ez a gondom.
1200 kalóriától nem fogok kevesebbet enni, mert fenntarthatatlan a diéta.
Szerintem fogalmad sincs, hogy mit beszélsz .
Pedig milyen szépen alátámasztottam a mondókám. Ha nem, hát nem. Ez nem vita kérdése.
Egyél, oszt kész. Ja és lehet itt vinyogni a lódó beled miatt, amit még fotóval alá is támasztasz. Ha nem érdekel a válasz, ne kérdezz, vagy keress párt, hogy ne itt keljen választ kapni :)
Gratulálok!
Amit te írtál az hülyeség, te is tudod. Nem támasztottál te semmit alá. Érdekel a válasz, ha értelmes és nem kötözködni akar a válaszoló, de esetedben ez sajnos nem így van.
Én is gratulálok neked.
Elmondtam a mozgás szegény életmódhoz a beviteli standardot. Mi kell még? És ehez mozogni sem kell! (Azért mozgás szegény)
Te azt mondtad nem fogsz diétázni (Gondolom mozogni sem).
Akkor itt mit vársz?
Nincs csodaszer!
Milyen választ vársz?
A kérdésed felesleges áramfogyasztás. Az erdők halnak meg, meg a pandák is. :) Ne vedd komolyan, csak gondold át!
800 akkor sem lenne elég, ha egész nap feküdnék :) nem csak nekem, egy felnőttnek sem. Plusz ettől még raktározni is kezdene a szervezetem, mivel lelassulna az anyagcserém.
Nem tudom, hogy hallottál-e olyanról, hogy alap kalória szükséglet? Ez csak arra megy el, hogy a tested életben tartsd. Ajánlom figyelmedbe: [link]
Attól, hogy nem járok terembe, vagy futni, munkán átlagban 18 kilométert lesétálok napi szinten. Ez lassú, monoton séta, kb 1,5 óráig egyfolytában, aztán fél óra szünet. Szóval nem csak otthon fekszek a tv előtt. Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy milyen mozgásformával tudnám a hasam laposodását elősegíteni, akkor adnék neki egy esélyt. Sehol nem írtam, hogy mozogni nem akarok, azt írtam, hogy fogyni nem szeretnék, de, ha valakinek az jött be, akkor lemennék 5 kilót első körben.
Csak belenyúltál :)
Szóval egy testépítő oldal kalkulátorát mutogatod :) Ehez külön megy a pacsi.
Nem tudom mit dolgozol, de igencsak félreszámolod a sétaidőd.
6km/h a gyors séta.
Teljesen kivételes módon Angliában szórólapoztam. Mértünk időt, sebességet és így nem jön ki a matek. Mi sem nyargaltunk le 18km-t. Pedig motiváltak is voltunk.
Ami a 800Kcal-t illeti...Portás voltam egy kórházba és bizony ez valid story.
"nem csak nekem, egy felnőttnek sem"
Befelyeztem, bocsi nem láttam...
Kérdező, ne foglalkozz ezzel a suttyóval, már más kérdésnél is próbált villogni a nem létező angol tudásával, de itt most kiderült, hogy magyarul sem tud, az meg pláne, hogy gőze sincs arról, hogy működik az emberi szervezet. Szóval nyugodtan hagyj figyelmen kívül bármit, amit mond, nem kell a lehúzó, lekezelő dumával sem foglalkozni, ki tudja miért, itt éli ki a kisebbségi komplexusait.
Ami a hasadat illeti, valóban alkati kérdés lehet, illetve az, hogy nem vagy keveset sportolsz. Ha a hasadról megy le utoljára a zsír, akkor egyszerűen (sajnos) még lejjebb kell vinni a testzsír-százalékodat, hogy onnan is lemenjen. Intenzívebb mozgás, súlyzós edzés segít, illetve a törzsizmod megerősítésével jobb tartást tudsz adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!