Hatalmas zsírréteg van a hasamon, hogyan tudnék fogyni?
26/N
Figyelt kérdés
155 centi magas vagyok és 75 kiló. Sajnos a súlyfeleslegem nagy része a hasamon van, szinte állandón terhesnek gondolnak.
Az a gond, hogy rossz a térdem, ezért nem futhatok, ráadásul egy világvégi kis faluban élek, szóval sportlétesítmények sincsenek itt.
Tudom, hogy elsősorban az étrendemmel van baj, de minimálbérből élek egyedül és nincs lehetőségem egészségesebb ételeket venni, mert azok sokkal drágábbak.
Mit tudnék tenni, hogy a hasamról lemenjen a zsír?
Kalóriaszámlálás. Akár egészségtelen kaján is lehet fogyni, csak számold a kalóriát, tarstd be a kalóriakeretet. Persze attól még ez nem egészséges életmód, de fogyni így is lehet.
2022. jan. 13. 17:33
2/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindig éhes vagyok. Szó szerint folyamatosan, és ha ilyenkor nem eszem, akkor elkezdek szédülni és semmi erőm sincs. (Vérvételen voltam, minden rendben.)
2022. jan. 13. 17:36
3/16 anonim válasza:
Kifogás van mindere, az látszik.
2022. jan. 13. 17:50
4/16 anonim válasza:
Igen, mindig éhes vagy, mert hozzá vagy szokva hogy mindig eszel. Le kell szoktasd erről magad, majd megszokod hogy csak x kijelölt időpontokban eszel, és csak annyit amennyit szabad. Én még nem láttam olyat hogy valaki erőfeszítések nélkül fogyott volna le. Ez van, mindennek van ára.
2022. jan. 13. 17:58
5/16 anonim válasza:
Nem leszoktatni kell magad a kajálásról hanem rendes ételeket enni, amik nem üres kalóriák. Nem kellenek draga cuccok, mit ettél eddig? Ahhoz tudunk viszonyítani, segíteni.
2022. jan. 13. 18:21
6/16 A kérdező kommentje:
Hát a legtöbbször krumplit, illetve mindent, amit abból lehet készíteni. Hasábburgonya, rántott krumpli, lapcsánka, stb. Meg tésztát sokat, de általában üresen.
Mindegyik házi, tehát magam készítem el itthon.
2022. jan. 13. 18:28
7/16 anonim válasza:
Hát ha üres tészta árából kell gazdálkodni, az tényleg lehetetlen kategória, de gondolom azért ez barokkos túlzás, hogy semmi mást nem eszel. Mennyit tudsz ételre költeni max egy héten vagy hónapban?
2022. jan. 13. 18:32
8/16 A kérdező kommentje:
Eddig 110 ezer ft volt a nettóm, szóval ebből kell gazdálkodnom. 50 ezer a lakbérem és 30 körül van a rezsi.
Úgyhogy 30 ezrem van mindenre, de ebben nem csak az étel van benne, hanem a tisztálkodási szerektől a buszbérletig minden.
2022. jan. 13. 19:02
9/16 anonim válasza:
Basszus, ennyire nehéz válaszolni arra, hogy KAJÁRA mennyid van? Honnan kéne tudnom, hogy te mennyit költesz tisztálkodószerre meg buszbérletre???
2022. jan. 13. 19:04
10/16 A kérdező kommentje:
Buszbérlet 4 ezer, tusfurdő, sampon, fogkrém, szalvéta, zsepi, tisztítószer stb. nagyjából 5 ezer/hó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!