Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rizs evessel lehet fogyni?

Rizs evessel lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Egy ideje fogyokurazok ugy, hogy kozben eszek rizst es en igy fogytam is, de most az egyik baratnom ram ijesztett azzal, hogy azt mondta h a rizsnek magas a szenhidrat es a kcal tartalma es, hogy szerinte igy nem lehet fogyni. Es most nem tudom, hogy akkor vonjam ki teljesen a dietambol a rizst vagy csinaljam ugy ahogy eddig vagy csokkentsem a mennyisegeket vagy nem tudom..

Amugy hiaba ettem egy heten tobbszor rizst en nem hiztam, mondjuk ilyenkor nem hatalmas nagy adagot, hanem keveset ettem belole. Plussz en burgonya meg ilyenek helyett inkabb rizst vagy parolt zoldseget eszek koretnek. De vissza a kerdesre, akkor most vonjam ki a dietambol a rizst\rizses eteleket vagy ne?

2022. jan. 11. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kalória deficittel lehet fogyni.

Rizzsel önmagában nincs túl sok gond mint köret.

2022. jan. 11. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyed nyugodtan.Nem vagyunk egyformák.Van,akinek a növényi alapú étrend válik be,van,akinek a magas fehèrjetartalmú.Én se hízok se a rizstől,se a kenyértől.
2022. jan. 11. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Változatosan kell enni, megfelelelő mennyiségeket.

A rizs egészséges alapanyag, es kiegeszitve valami zoldseggel meg feherjeforrassal rok jo etkezes

A mennyisegre figyelj, pl 180 centis kouepesen sokat sportolo nonek szarazon merve 50 - 60 gramm

140 centis mozgasszegenynek 40

Es testepito 2 meteres sracnak 120

2022. jan. 11. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Már fogytál úgy, hogy etted, de elhiszed neki, hogy nem lehet? Természetesen lehet, pont ahogy mondod, nem egy bödönnel, de nyugodtan eheted. Én kenyeret, rizst,krumplit,sőt még sütiket is ettem olykor, mégis lefogytam.
2022. jan. 11. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Ebédre mindig valami husit, halat eszek rizzsel vagy krumplival. Tök jól laktat, de egyél mellé valami kis zöldséget, zols köretet, vagy savanyúságok is, úgy az igazi
2022. jan. 12. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Csokitortával is lehet fogyni, ha kalóriakeretben maradsz. Persze az egeszségtelen lenne, de ugyanúgy fogynál.
2022. jan. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!