Rizs evessel lehet fogyni?
Egy ideje fogyokurazok ugy, hogy kozben eszek rizst es en igy fogytam is, de most az egyik baratnom ram ijesztett azzal, hogy azt mondta h a rizsnek magas a szenhidrat es a kcal tartalma es, hogy szerinte igy nem lehet fogyni. Es most nem tudom, hogy akkor vonjam ki teljesen a dietambol a rizst vagy csinaljam ugy ahogy eddig vagy csokkentsem a mennyisegeket vagy nem tudom..
Amugy hiaba ettem egy heten tobbszor rizst en nem hiztam, mondjuk ilyenkor nem hatalmas nagy adagot, hanem keveset ettem belole. Plussz en burgonya meg ilyenek helyett inkabb rizst vagy parolt zoldseget eszek koretnek. De vissza a kerdesre, akkor most vonjam ki a dietambol a rizst\rizses eteleket vagy ne?
Kalória deficittel lehet fogyni.
Rizzsel önmagában nincs túl sok gond mint köret.
Változatosan kell enni, megfelelelő mennyiségeket.
A rizs egészséges alapanyag, es kiegeszitve valami zoldseggel meg feherjeforrassal rok jo etkezes
A mennyisegre figyelj, pl 180 centis kouepesen sokat sportolo nonek szarazon merve 50 - 60 gramm
140 centis mozgasszegenynek 40
Es testepito 2 meteres sracnak 120
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!