Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lendultetek at azon hogy...

Hogy lendultetek at azon hogy visszahiztatok a sulyotokat?

Figyelt kérdés
1,5 ev kitarto fogyasa utan leadtam 12 kilot, ebbol 8 honap alatt visszajott 10. A fogyadom jo volt, mozgas es egeszseges eletmid, de 8 honap pokol volt az eletemve, literes kolak es tablas csokik, egesz pizzak idoszaka. Most ujra kell kezdenem es ettol depis vagyok. Mellesleg tulsulybol fogytam normalba es most megint tulsulyos vagyok.

#VisstHizas
2022. jan. 9. 14:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lehet tenyleg max 500-600kaloriara van szukseged egy nap es azert hiztal mert a normal dietas etkezes is sok volt mar es raktaroztal. Esetleg eheztettek kiskorodban vagy anyukad magat terhesen..nem tudom. De az biztos, hogy ha semmit nem ennel, elobb utobb lefogynal. Probalj ki egy 1500 kcal dietat es minden masnap 600at. Csinald kitartoan.
2022. jan. 10. 18:35
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 Te hány éves vagy, hogy napi 600 kalóriát ajánlgatsz valakinek, aki 115 kiló?
2022. jan. 11. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!