Ezzel visszahiztam a heti leadottakat? Hany kcalt zabalam ma össze kb?
1 hete kezdtem a fogyókúrát ès ma bezabàltam.Tudom minden fejben dől el de nem birtam ki.Mindennap tartottam az 1100-1200 kaloriat heti 5 kardio edzessel.
De ma nagyon sokat ettem:reggel 80g zabkasa 1 kozepes almaval lereszelve
1tanyer soskaleves 1fott tojassal
1 sajtos hamburger
1 tanyer kaposzta fozelek paradicsomosan
Fel kg felzsiros turo
Fel csomag puffasztott rizs
2 sos kifli
4 szelet kozepes rantotthus
Tudom ennyi adatbol nem lehet kiszamolni a kajanak az össz kcalt de kb mennyi lehetett?
17/L 168cm 66kg
Figyi jol
csinalod a fogyokurat.Heti egy csalonap belefer,minek tudni hany kaloria volt? Na es mivan ha megvolt ma a 2500kcal? Holnaptol ugyis normalisan eszed az 1200at:) Ne parazz meg ha betoltal volna egy egesz pizzat 1liter kolaval se hiznal,ha masnap ugyanugy folytatod mint a csalonap elott.
Abból a másfél kilóból a legtöbb víz, ami zsírból lement az max fél kiló :)
Egy hét alatt az egészséges fogyás nagyjából fél-egy kiló. Én a helyedbe növelném a bevitt kalóriát 1400-1500ra, és ne kardiozz,hanem aerob mozgást végezz. Bár bármilyen mozgást végzel az csak jó tud lenni, illetve heti 1-2 súlyzós edzés se ártana :)
Akkor az a fel kilo vissza is jott.
Egyebkent aerob mozgast vegzek meg kardiot is utanna sulyzos ezdes ! De 1ora aerob vagy kardio mindig megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!