Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel visszahiztam a heti...

Ezzel visszahiztam a heti leadottakat? Hany kcalt zabalam ma össze kb?

Figyelt kérdés

1 hete kezdtem a fogyókúrát ès ma bezabàltam.Tudom minden fejben dől el de nem birtam ki.Mindennap tartottam az 1100-1200 kaloriat heti 5 kardio edzessel.

De ma nagyon sokat ettem:reggel 80g zabkasa 1 kozepes almaval lereszelve

1tanyer soskaleves 1fott tojassal

1 sajtos hamburger

1 tanyer kaposzta fozelek paradicsomosan

Fel kg felzsiros turo

Fel csomag puffasztott rizs

2 sos kifli

4 szelet kozepes rantotthus

Tudom ennyi adatbol nem lehet kiszamolni a kajanak az össz kcalt de kb mennyi lehetett?

17/L 168cm 66kg

2017. márc. 19. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Figyi jol

csinalod a fogyokurat.Heti egy csalonap belefer,minek tudni hany kaloria volt? Na es mivan ha megvolt ma a 2500kcal? Holnaptol ugyis normalisan eszed az 1200at:) Ne parazz meg ha betoltal volna egy egesz pizzat 1liter kolaval se hiznal,ha masnap ugyanugy folytatod mint a csalonap elott.

2017. márc. 19. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Túl alacsony keretet szabtál meg, ezért zabáltál be.
2017. márc. 19. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem lévőknek. Egy csalós nap becsúszik mindenkinek. Azért volt ekkora falásrohamod mert kevés kalóriát viszel be.
2017. márc. 19. 19:23
 4/9 A kérdező kommentje:
De ezzel visszaszedtem amit leadtam? Vagy nem veszett karba semmi?
2017. márc. 19. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
1 hét alatt úgy se adtàl le sokat. Nem hiszem hogy visszajönne.
2017. márc. 19. 20:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Masfel kilo tuti lement
2017. márc. 19. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Abból a másfél kilóból a legtöbb víz, ami zsírból lement az max fél kiló :)

Egy hét alatt az egészséges fogyás nagyjából fél-egy kiló. Én a helyedbe növelném a bevitt kalóriát 1400-1500ra, és ne kardiozz,hanem aerob mozgást végezz. Bár bármilyen mozgást végzel az csak jó tud lenni, illetve heti 1-2 súlyzós edzés se ártana :)

2017. márc. 19. 21:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Akkor az a fel kilo vissza is jott.

Egyebkent aerob mozgast vegzek meg kardiot is utanna sulyzos ezdes ! De 1ora aerob vagy kardio mindig megvan

2017. márc. 19. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha este mérted meg magad, és kizárásos alapon igen, akkor attól volt benned fél kilóval több, hogy sok étel volt benned. Annak is van súlya. Reggel mérd meg magad, biztos hogy nem jött vissza. Egy nap alatt nem lehet. Vannak akik a diétájukba heti egy csalónappal, amikor 3000 kcal is megvan is fogynak. Ne aggódj :)
2017. márc. 20. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!