Szeretnék kb. 20 kg -ot fogyni. Tudnátok küldeni/ajánlani, olyan tornáról linket, ami már nektek bevált?
Rengeteg van fent és nehéz dönteni..
Olyan kellene, ami a térdet nem veszi igénybe (az egyik térdem műtétek miatt nem hajlik be teljesen.)
Nekem is az a tapasztalatom, mint kettesnek, persze ez egyénfüggő; nekem sokkal könnyebb volt tartós fogyásra ráállni azzal, hogy nem sportolni próbáltam, hanem az étrenden változtatni.
A sport valójában nem éget el túl sok kalóriát, fél óra kocogás kb. egy tábla csoki.
Ettől függetlenül persze jó és ajánlatos a mozgás, személy szerint nekem a jóga vált be. Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=v7AYKMP6rOE
Azt tudnod kell hogy az étkezés adja a fogyás nagy részét
Viszont a sport igenis fontos. Fogyásban is segít, pert azért óránként 4-500 kalóriát eléget, iletve a szív egészsége, az izomzat fejlődésével jobb tartás, kevesebb hátfájdalom, tudsz lihegés nélkül futni a busz után, javul a keringés, csökken a pulzus (ezzel kevesebb terhe van a szívnek) stb. Egyszóval sportolni kell és fontos
A térdproblémával azért óbatosan kell, felsőtestre ülő vagy fskvő helyzetben kb bármit edzhetsz, a láb, csípő fenék nehezebb. Erre a legjobb szakember segítsegét kérni (pl. Személyi edző 3-4 alkalommal ssgít és utána csinálod magadnak)
Ha az nem fér bele akkor youtubera írhstod hogy bad knee woekout
Amíg érzed báemilyen tornagyakorlat alatt hogy a pulzusod folyamatosan magas addig biztos hogy hozzájárul az egészséghez és fogyáshoz
pont kezdoknek ajanlott :
Angol:
Grow with Jo
Burpee Girl
Yanafit
Reps to the Rhythm
Body Project
Magyar:
FitatHome Fitness
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!