Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 170cm körül vagyok és 75kg ez...

170cm körül vagyok és 75kg ez igy leirva nem tunik tul soknak de valojaban az szerintem genetika de az a lenyeg hogy le szeretnek fogyni most vagyok 8. os es jövöre középiskola csak szeretnek azert valahogy kinezni. Tudnatok nekem ebbe segiteni? 14/F

Figyelt kérdés

#Fogyás;Fogyokura;Felesleg;Zsiregetes
2016. febr. 13. 23:56
 1/3 anonim ***** válasza:

De, egy kicsit soknak tűnik, hacsak nem vagy kifejezetten izmos. Ami azért 14 évesen nem tipikus.

Válts életmódot s persze nehogy rázakkanj a fogyókúrára, főleg a te korodban, de máskor se. Semmi drasztikus (kivéve, ha azt tekintjük drasztikusnak, hogy leteszed mondjuk a cukros nasijaidat, ha vannak olyanjaid :D), csak egészségesebb táplálkozás (bár hogy ez mit jelent, az nem egyszerű téma, mindenkinek mást), több mozgás, ha eddig nem volt sok...

2016. febr. 14. 00:19
 2/3 anonim válasza:
Szerintem is ez sok főleg a te korodban. Mindképp kezdj el edzeni, illetve egyél kevesebbet, akár diétásabbat, esetleg járj el konditerembe, de a napi fél-1 óra futás is sokat segít. Sajnos itt sokat segíteni nem tudunk, ez rajtad múlik, a te elhatározásod kérdése.
2016. febr. 14. 00:41
 3/3 anonim válasza:

Szia

Hagyd el a cukros üdítőket és nasikat ha eddig sokat ettél. Tudom 14 évesen nehéz megmondani mit egyél hisz az van amit eléd tesznek, de próbáld csökkenteni a szénhidrát bevitelt. Kenyér, tészta, krumpli főként amiben sok van..

Vacsorára mindig valami könnyebb ételt vagy kis adag ételt próbálj fogyasztani amit könnyen megtudsz emészteni. Kerüld a zsírban tocsogó ételeket is, bármilyen nehéz.

Tudatosan kell változtatnod. az agyadnak kell átállnia ahhoz hogy ne csak két-három hétig bírd nasi meg cola nélkül. Döntsd el hogy te fogyni akarsz mert jobban akarsz kinézni, jobban akarod érezni magad. Igyál rengeteg folyadékot. VIZET!!!! nAPI MINIMUM 3 LITER LEGYEN MEG.

Próbálj több zöldséget enni, rostban gazdag ételeket amik serkentik az anyagcserét. Sokat segít ha este lefekvés előtt egy órával megeszel egy kis zabpelyhet, pár evőkanál natúr zabpelyhet áztass egy deci vagy fél deci tejben és kanalazd be majd igyál rá egy nagy pohár vizet. Nekem sokat segített.

És MOZOGJ!!! Hetente legalább négyszer menj el futni. Először csak keveset hogy a szervezeted megszokja a megterhelést. Mérheted időre is illetve táolságra is. Ahogy haladsz úgy növelheted a mennyiséget. Kezdhetsz két km-el. mellette otthon is egy kis levezetésnek csinálhatsz esténként vagy a kimaradt napokon pár fekvőtámaszt, felülést.

Hidd el, ha betartasz pár szabályt és kitartasz, pár hónapon belül látványos változást tapasztalsz. Nem is igazán súlyban hanem amikor a tükörbe nézel. Mérheted is magad, az motiváló, de ne a mérleggel. Hanem derék bőséget vagy épp ahonnan leakarod dolgozni a felesleget és centikben fogod látni a változást.

És legyen önbizalmad megvalósítani, ne csak akard hanem kezd is el.

ha esetleg van kérdésed , nyugodtan írhatsz privát üzenetet is. Szívesen válaszolok.

22/l

2016. febr. 14. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!