Ha ez nem genetika, akkor mi?
Miért van az,hogy unokatesom tök sovány, pedig nem mozog,éjszaka is simán bekajal bármit, mekis kaját, csokit,pudingot, akármit.
Én meg mióta nem sportolok, tökre meghiztam, pedig nem hiszem,hogy többet ennek, és még többet is mozgok mint ő,kirándulok,bicajozok, setalok, néha kocogok.
Ő meg ha nem dolgozik,egész nap itthon fekszik.
Most akkor ez hogy van? Mi ez ha nem genetika,nem igazságtalan ez kicsit?
es van egy csontsovány osztálytársam, eszi a szendvicseket, csipszeket, csokikat, nem tudok róla hogy bármit is mozogna,mégis vékony.
Na ezeket mire lehet fogni?
Aki meg túlsúlyos, egyből igénytelen, mert ne fogjuk a genetikara..
Persze, genetika. De ha elhízol, akkor az nemcsak genetika... Nem törvényszerű, maximum többet kell tenned a jó alakért, mint egy szerencsésebb másiknak.
Az élet igazságtalan, igen. Van, aki szép és magas, van, aki csúf és torz, márpedig ez brutálisan sokat számít a párkapcsolatban, egyéb kapcsolatokban s a karrier szempontjából is...
Én nehezen hízom és nehezen fogyok (könnyen fogynék, ha képes lennék keveset enni, de a legtöbb étrend mellett éhes vagyok kalóriadeficitben, nekem keresnem kell a jó módszert). Ez van, ezzel kell gazdálkodnod, semmi értelme azon szomorkodni, hogy más bezzeg. Mindig vannak szerencsésebbek, szebbek, gazdagabbak, totál érdemtelenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!