Miért van az, hogy nagyon keveset eszek, rendszeresen mozgok, és mégsem csökken a súlyom? Ez lehet genetika?
Ja, elraktározza a kicsit, amúgy meg fényből él...
Ez inkább a termodinamika némely törvényének a megsértése, de hallottunk már ilyet. Nem tudom, mi okozhatja, ha elvileg lehetetlen.
Mennyire nagyon keveset, milyen távon?
Megint egy misztikus eset. Ennyivel én összetételtől függően látványosan fogynék, hisz jóval több kalória kell a létezésemhez mozgásszegényen is, azt pedig vagy táplálékból, vagy a testből kell szerezni. Az anyagcsere sem tud akármennyire belassulni.
Passz. Pajzsmirigy betegségeknél vannak ilyen furaságok, de valaki egyszer elmondhatná, hogy ott mitől él fényből a test.
Múltkor kérdeztem, milyen távon van ez. Ha csak 1-2 hete csinálod, akkor nincs semmi különös, mert ennyi idő alatt nem feltétlenül látszik meg a fogyás. Hosszasan a fura.
PM betegségnél - egyszerűen a rossz hormonális irányítás miatt szinte leáll a szervezet kalóriafelhasználása.
Téli álmot alszanak állatok, akkor hónapokra tényleg majdnem leállnak, átállnak ketóra és jónapot van.
PM gondnál nincs annyi energia pocsékolás mint normál embernél a biokémiai folyamatokra, atp szintézisre, nyilván ez a takarékos üzemmód nem is túl jó egy aktív élethez, szóval nem túl előnyös TÚLZOTTAN kevés energián üzemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!