Szerintetek kövér vagyok?
155cm 60-61kg
16L
Sajnos be kell látnod, hogy van mit ledolgozni !
- Igen , kicsit távolabb kerültél a tökéletestől :/
- legalább egy 10-essel.
De ne éhezéssel érd el a kívánt célt !!!
#12-es vagyok.
Mármint kövér NEM VAGY. Ilyen számokhoz nem párosulhat olyan kinézet, amire azt mondaná az ember, hogy kövér vagy. Max. egy kissé husisabb, pár kg feleyleg, de nem kövér.
Valóban nem lehet megmondani. Ne hallgass azokra, akik leírták ők mennyik, mert bár segíteni akarnak, nem egészséges a viszonyítás, másokhoz való méregetés. Ugyanazokkal a paraméterekkel lehetsz teljesen más kinézetű.
Anyukám mindig mondogatja, hogy gimiben a legjobb barátnője és ő teljesen megegyeztek centire és kilóra, mégis a barátnőjének behoztak mások kaját, mert azt hitték éhezik otthon, anyukámat a tornatanár meg töltött galambnak hívta.
Ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor sportolj valamit, “papíron” fogynod nem kell, tűzd ki pl. célul, hogy erősebb akarsz lenni, ez egy jó cél, ami sok mindent megold.
Ha már fel tett egy ilyen kérdést !
AKKOR VALÓSZÍNŰLEG LÁTTA MAGÁT A TÜKÖRBEN !
.
SZÓVAL ELÉG VALÓSZÍNŰ, hogy NEM "(#12:) oszlik el rajta", és igen csak MEGLÁTSZANAK azok a kilók !
- Szóval Igen , a karácsonyi plusz kilókat ideje lenne elkezdeni ledolgozni !
Függ a testösszetételtől is. Én 168 cm-hez 61 kg vagyok, és egyáltalán nem kövér, hanem kimondottan csinos, fitt. (Még így pár héttel szülés után is.) Voltam már 53 kg, akkor kifejezetten deszka voltam, pedig mindig volt cicim, de például fenekem akkor nem sok volt.
Kövér valószínűleg nem vagy, de előfordulhat, hogy van rajtad néhány kg felesleg. Egészséges és mértékletes táplálkozással, valamint rendszeres mozgással pikk-pakk helyre lehet ezt tenni.
Én 185cm vagyok 110kiló. Kövér vagyok??
Számok alapján igen, de lapos a hasam, csak ki vagyok gyúrva rendesen. Emiatt se lehet csak számok alapján megmondani, hogy valaki kövér-e.
Ismerek olyan lányt, aki a te méreteiddel rendelkezik, ő nem az. Ismerek egy másikat aki 64 kiló, ő meg kinéz vagy 70-75kilósnak. Nagyon nem mindegy az arány.
Vagy az, hogy mennyire egyenletes az elosztás.
Miért van mindenki lepontozva aki szerint van a kérdezőn felesleg?xd
Tényleg jó lenne látni egy képet, mert így csak találgatni tudunk, de ilyen adatokkal lehetetlen, hogy ne legyen rajta pár plusz kiló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!