Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
155cm 60-61kg
16L
2022. jan. 6. 21:02
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon
Tűrhető
Nem, pont jó
Nem, túl vékony
106 szavazat
1/35 anonim válasza:
Nem csak a számok fontosak, mutass egy képet
2/35 anonim válasza:
Én 160cm ,vékony csontozatú vagyok 60 kg és kövér vagyok. Szóval szerintem te is jó húsban lehetsz.
3/35 anonim válasza:
Ez többek közt függ genetikától és az idomoktól is, de számok alapján nem tűnik soknak.
4/35 anonim válasza:
Van rajtad egy minimális felesleg, ha csak nem vagy izmos, vagy vastag csontozatú. A súlyod amúgy tök jó, csak alacsony vagy hozzá.
6/35 anonim válasza:
Hasonló magasságú nőként: van rajtad felesleg. De kövér messze nem vagy. Ha jól oszlik el, simán csinos lehetsz ennyivel, és egészségtelen tartományban sem vagy. Csak figyelj arra, hogy ennél több ne nagyon legyen.
7/35 anonim válasza:
- Szívesen megválaszolom !
- De ahhoz egy képet is csatolj pls !
- Képfeltöltés : link !
- És már írom is a választ !
8/35 anonim válasza:
170cm vagyok és 61 kiló. Van rajtam felesleg.
Ezek alapján rajtad úgy 10 kiló plusz lehet.
9/35 anonim válasza:
Most így át gondolva - Karácsony előtt én 173 cm-rel voltam 65 kg.
És nagyon nem voltam tökéletes...
---
155 cm-rel 61 kiló :S
- van mit leadnod ...
10/35 anonim válasza:
Én is voltam 61 kg 170 cm-hez és azért,ahogy a 8-as is írta,nem voltam vékony.Sőt,az akkori párom meg is jegyezte,hogy szereti,ha egy nőn van mit fogni…úgyhogy szerintem legalább 10 kg-t le kellenne adnod,de még jobb lenne 15-öt.Ez persze nem azt jelenti,hogy nem nézhetsz ki jól,ha jól oszlik el rajtad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!