Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ünnepek alatt ki mennyit...

Az ünnepek alatt ki mennyit hízott?

Figyelt kérdés
Én karácsonykor fogytam picit, aztán elsején elkezdtem nagyon durván sokat enni. Stresszevés leginkább… kb 6 kg plusz van rajtam, aminek nyilván jó része víz, de nem csak az.. mennyi idő alatt megy le szerintetek, ha visszaállok az eredeti életmódomhoz/még jobban odafigyelek?

2022. jan. 6. 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
2kg-t, de nem karácsony, hanem október óta jött fel ennyi, szóval tartós a dolog. Most megpróbálok annyit enni, mint előtte. Amolyan kényszeres evő vagyok. De szerintem hamar leadom, szerencsére gyorsan fogyok, ha kicsit odafigyelek, meg még nem is igazán látszik. Egy hónap és kész, szerintem neked se lesz több. A lényeg, hogy ne koplaljunk, mert abból brutális falásrohamok következhetnek. A mozgásra nehéz lesz rávenni magam mondjuk, de majd apránként kezdem, aztán a sikerélmény motiválni fog.
2022. jan. 6. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:
16%

Aki ész nélkül zabált az ünnepek alatt, az meg is érdemli, hogy hízott!

Én is ettem sok sütit, meg többet ettem, mint a szokásos hétköznapokban, mégsem híztam egy dekagrammot sem!

Mivel, a testmozgást így sem hanyagoltam el! Ugyanúgy elmentem futni és konditerembe, mint máskor!

2022. jan. 6. 18:36
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
6 kg :D de ez van minden céges leállás alatt, megszoktam hogy munkahelyi sok mozgás, terhelés alatt mennyit eszek, majd lemegy
2022. jan. 6. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Kettes, miért vagy ilyen frusztrált? Egyél inkább még egy kis sütit! Most nézd meg, a sok futás kihozta belőled a rosszindulatú férget. :/
2022. jan. 6. 19:38
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
4 kilót fogytam. Elkaptam egy hányós-hasmebéses vírust.
2022. jan. 6. 19:42
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Én halálig ettem magam, de valahogy csak fél kilát híztam.
2022. jan. 6. 20:44
 7/12 anonim válasza:
93%
Másfél kilót fogytam, pedig nem koplaltam. Csak volt időm végre nagyokat sétálni, amire régóta vágytam.
2022. jan. 6. 21:14
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Semennyit. Súlyt tartottam. A legtobb nalon a fogyási kerrtemet tartottam, összesen kétszer ettem félre. Kb kiátlagolták egymást súlytartásra
2022. jan. 6. 22:58
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
Semennyit, mivel tartottam a diétámat, mozogtam is. De sajnos nem is fogytam november óta, pedig még kéne az a maradék -3 kg.
2022. jan. 7. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

1,5-2 kg-ot, főleg a sok süti és zsíros nagy adagok miatt. Már megy le, pedig rajtam elférne bőven...

25/F

2022. jan. 7. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!