Híztatok az ünnepek alatt? Ha igen mennyit, és tervezitek leadni?
Figyelt kérdés
Én 3 kilót szedtem fel... komoly koplalásba fogok kezdeni 🤣🤣2021. jan. 5. 11:47
1/7 anonim válasza:
3 kilót én is, abból 1 már el is tűnt 2 nap normális evéssel 😀 Persze ez csak víz volt.
De kalóriát számolok, mert olyan 8 kilót szeretnék lefogyni, 2019ben lement 18, tavaly súlyt tartottam, most folytatom:)
2/7 anonim válasza:
Én fogytam, és nem értem, hogy miért. Kétszer is ráálltam a mérlegre, mert nem hittem el, amit mért. Pedig ettem egy csomó édességet. Mondjuk a két ünnep között volt egy stresszes hetem, és csak utána mértem, lehet hogy az... bár akkor is úgy éreztem, hogy folyton éhes vagyok és csak eszem és eszem.
3/7 anonim válasza:
2 kilót. Így még 8at szeretnék leadni összesen :)
4/7 anonim válasza:
2 kg-t. Szilveszterig lement 1 és szilveszter után feljott vissza az az 1 kg. Kovtkezo mérlegelésem szombaton lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
Drukkolok! :D
2021. jan. 5. 15:33
6/7 anonim válasza:
Én decemberben biztos híztam vagy 4 kg-t, nem merem még magam megmérni. :-D Már visszaálltam a normális kajálásra, remélem hogy két hét múlva annyi leszek, mint novemberben. Utána még hátra lesz 8 kg.
7/7 anonim válasza:
Nem. Inkább szednem kéne fel vagy 20-at, de sajnos nem megy. Millióból egy ember szenved attól, hogy nem tud hízni, és pont én lettem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!