Gyereket nem akaró nők! Hogyan tervezitek kihasználni a gyermektelenségből származó előnyt?
Sehogy. Csak szeretném elvégezni a feladatomat és mielőbb tűzni el erről a bolygóról.
A legfőbb előny, hogy nem hagyok itt saját magamból egy sziporkát sem, így semmi közöm nem lesz hozzá a továbbiakban. Meg egyetlen olyan tettet sem, aminek a helyrehozására vissza kéne térnem.
Ja, a pénz.
Nagyon remélem, hogy már nem sokáig kell egy olyan barbár társadalomban kibírnom, ahol létezik a pénz.
Ja, és az idő.
Ha szerencsém van, olyan szférában kötök ki, ahol az idő sem létezik.:)
"Valamint hogyan képzelitek el az időskort?"
Majd mennek a szociális otthonba...
"Valamint hogyan képzelitek el az időskort?"
Akiknek van gyereke, annak sincs elönye ebböl idös korban, mert ma már a gyerekek nek a szülöknél laknak, hanem a legtöbbször több száz vagy ezer km-re, azaz az idös szülöket sehoygsem tudják ellátni. (Mondjuk nekem eszembe sem jutna a gyerekeimtöl ezt elvárni)
5: Nem csak szociális idősotthonok vannak, hanem magánotthonok is.
Önálló apartmannal, nagyon magas szintű ellátással, mint egy szállodában.
És kifizethető áron.
Sehogy. Sehol nincs leírva, hogy egy gyerekes anyuka ne tudna pénzt keresni, vagy bármiben hátrányban lenne azokkal szemben, akik nem vállalnak gyereket. Egy csomó sikeres nő képes egyensúlyozni az anyaszerep és a munka között. Nem azért nem akarok gyereket, mert inkább dolgoznék, hanem mert nem érdekelnek a gyerekek, és nem érdekel, hogy gyerekneveléssel foglalkozzak.
Valószínűleg végigszexelem az életem 50éves koromig az üres, házban, és lehetek hangos, mert max a macskát ébresztem fel. Aztán 50 évesen szerintem úgyis meghalok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!