Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyereket nem akaró nők!...

Gyereket nem akaró nők! Hogyan tervezitek kihasználni a gyermektelenségből származó előnyt?

Figyelt kérdés
Hogyan szeretnétek ebből profitálni? Mire szánjátok most és majd az időtöket és a megspórolt pénzt?:) Valamint hogyan képzelitek el az időskort?

2016. márc. 10. 16:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
20: Én nem vagyok az, hacsak az nem számít kisállat-fanatikusságnak, hogy a kis kandúrokat szeretem. ;)
2017. jan. 12. 13:07
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
20 as en mar gyerekkoromban is allatimado voltam;-)))
2017. jan. 16. 06:12
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Anyámnak van gyereke (igaz, sokszor mondta már, hogy ha most lenne fiatal, nem szülne) - és ő is állatrajongó (viszont az embereket utálja, így ő tuti. hogy otthonba sem megy). Apám ugyanez, az ő nagyanyja szintén!

Szerintem nem függ össze a gyermektelenség, és az állatimádat.

2017. febr. 1. 18:29
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

"Anyámnak van gyereke"

Na ne bassz, azt hittem anyádnak nincs :D

2017. febr. 1. 19:58
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

:D van (bár többek szerint inkább pokolfajzat voltam/vagyok).

Amúgy meglepő, és sajnálatos is hogy vállalt, soha nem csípte a gyerekeket.

2017. febr. 1. 21:44
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy meglepő, és sajnálatos is hogy vállalt, soha nem csípte a gyerekeket."

A saját létezésed sajnálatos?

2017. febr. 1. 23:57
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom igen.

Se neki nem lett jó, se nekem.

2017. febr. 2. 09:54
 28/30 anonim ***** válasza:
Hát ezen marhára könnyen lehet segíteni.
2017. febr. 2. 14:10
 29/30 anonim ***** válasza:
Akkor erről egyeztess lécci a pszichológusommal mert ő mindig az ellenkezőéről győzköd.
2017. febr. 2. 21:13
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem szokták tervezni, csak így kerek az életük, és minek változtatni rajta, jó ez így, szerintem ne aggódj miattuk. Inkább olyan van szerintem inkább, hogy pl amíg kicsik a gyerekek, az első pár évben a folyamatos figyelemtől nem tudnak egyebet csinálni. Szóval akinek nincs dolga, az megoldja, talál ki valamit biztos. Hát amíg nem születik valakinek gyereke, pl későn szül, addig is el van valahogy, csinál magának programokat. Szóval szerintem , ha pl továbbra se lenne gyereke, nem változna semmi, így minek tervezni? Mit tervezne meg? :)
2017. febr. 2. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!