Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyereket nem akaró nők!...

Gyereket nem akaró nők! Hogyan tervezitek kihasználni a gyermektelenségből származó előnyt?

Figyelt kérdés
Hogyan szeretnétek ebből profitálni? Mire szánjátok most és majd az időtöket és a megspórolt pénzt?:) Valamint hogyan képzelitek el az időskort?

2016. márc. 10. 16:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%

10: Hát ez a hiedelem elég alacsony műveltségre vall.

A törzsi kultúrákban még ma sincsen.

2016. márc. 10. 17:48
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

drága autó, jó lakás, külföldi utak, és a legfontosabb: nyugalom...

idős korig el is kell jutni, egyébként olvasással, színházba, operába járással, baráti társasággal....de a csöndes magány is tökéletes...

2016. márc. 10. 18:27
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogy bármiféle előnyöm származna abból, hogy nem akarok gyereket. Szabadidőm nincs, mivel folyamatosan dolgozom. Spórolt pénzem szintén nincs, mivel minimálbér alatt keresek. Az időskoromról pedig nem szoktam gondolkodni, mivel tudva az egészségügyi állapotomat, valószínű, hogy jóval hamarabb feldobom a talpam, minthogy megidősödjek.

30/N

2016. márc. 10. 18:29
 14/30 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én azért nem vállalok gyereket, mert nem akarok egy kölyköt sem megnyomorítani. Elég nehéz a természetem.

Én ezt nem úgy fogom fel, hogy egy csomó pénzt spóroltam, mert kit érdekel, de egy életet megmentettem a lelki nyomortól.

2016. márc. 10. 21:41
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék sok nyelvet és egyéb dolgokat tanulni, plusz valami értékeset létrehozni, ami segít az embereknek. Szívesen utaznék is, ha úgy adódik.
2016. márc. 10. 23:45
 16/30 anonim ***** válasza:

"10: Hát ez a hiedelem elég alacsony műveltségre vall.

A törzsi kultúrákban még ma sincsen."

Ahol árucsere van, ott előbb-utóbb ki fog alakulni a pénz, csupán a cserekereskedelem kiváltására. És az a baj, hogy bizony a legtöbb törzsi társadalomban is használtak valamilyen pénz kezdeményt, ami az árucserét könnyítette. Kagylókat, gyöngyöket, faragott csontokat, stb.

2016. márc. 16. 02:09
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

En kulfoldon elek itt nem szokas amugy sem a gyerekekre varni hogy otthon gondozzak.

Nincs gyerekem es ez nagyon jo. ugy elek ahogy akarok, a ferjem a legfontosabb a szamomra es en is neki. mellesleg ki nem allhatom a gyerekeket meg a barataink kozt sincs gyerekes egyetlen kivetellel, de oket csak evente egyszer latjuk es a mama normalis a gyerek is nevelve van.

2016. ápr. 5. 14:01
 18/30 anonim ***** válasza:
83%
Nem gondoltam még rá, hogy ebből nekem profitálnom kellene, bár most, hogy így mondod, szeretem a csöndet, viszont szeretek hangosan zenéz hallgatni! :) Most a szabadidőmben az állataimmal foglalkozok, a jövőben is ezt tervezem tenni. Az idős kort meg nagyon békésnek képzelem el - már, ha eljutok odáig -, anélkül, hogy a gyerekem neveletlen, hangos, nyáladzó kölykei rám lennének akasztva, amíg ő kiruccan vacsorázni! Úgy tervezem, hogy az állataimmal körülvéve, pléddel betakarózva elolvasom az összes Jules Verne könyvet, mikor már olyan öreg leszek, hogy nem tudok utazgatni. Amikor meg már pelenkás trotty leszek, beköltözök egy csecse öregek otthonába, ahol fiatal ápolók nyalják fényesre a ráncos hátsómat, mert lesz megspórolt pénzem, amit nem költöttem babaruhára! :D Az örökségem pedig, már ha marad bármi, megy egy állatotthonnak! :)
2017. jan. 11. 12:46
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
18 as teljesen igazad van. en mar tapasztalatbol tudom milyen gyerektelenul megoregedni. Nagyon jo, nincsenek kotelezettsegeim zajongo "muszaj szeretni oket" unokaim. Ha odajutok hogy mar itthoni segitseggel sem tudom ellatni magam akkor majd bevonulok egy jo idosek otthonaba es elek normalisan a kortarsak kozott az egeszsegi allapotomnak megfeleloen. Ezt szeretnem meg nem most megvalositani mert vannak allataim akiket nagyon szeretek es gondoskodom roluk a ferjemmel egyutt. egyebkent itt mar vannak olyan otthonok ahova a kis kedvencet lehet magaval vinni a lakonak. Nekem pl. van egy kakadum aki 2 eves es fogsagban kepes 60 evig elelni, remelem o elkiser majd bennunket . A vegrendeletunkben aki orokolni fog utanunk ( nem rokon;-))) annak lesz kotelessege elhelyezni es gondoskodni a meg meglevo allatokrol akikre penzt is hagyunk.
2017. jan. 12. 06:32
 20/30 anonim ***** válasza:
31%
Nem kötekedés képp, de nem fura, hogy minden tudatosan gyereket nem akaró nő itt kisállat fanatikus?
2017. jan. 12. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!