Gyereket nem akaró nők! Hogyan tervezitek kihasználni a gyermektelenségből származó előnyt?
10: Hát ez a hiedelem elég alacsony műveltségre vall.
A törzsi kultúrákban még ma sincsen.
drága autó, jó lakás, külföldi utak, és a legfontosabb: nyugalom...
idős korig el is kell jutni, egyébként olvasással, színházba, operába járással, baráti társasággal....de a csöndes magány is tökéletes...
Nem gondolom, hogy bármiféle előnyöm származna abból, hogy nem akarok gyereket. Szabadidőm nincs, mivel folyamatosan dolgozom. Spórolt pénzem szintén nincs, mivel minimálbér alatt keresek. Az időskoromról pedig nem szoktam gondolkodni, mivel tudva az egészségügyi állapotomat, valószínű, hogy jóval hamarabb feldobom a talpam, minthogy megidősödjek.
30/N
Én azért nem vállalok gyereket, mert nem akarok egy kölyköt sem megnyomorítani. Elég nehéz a természetem.
Én ezt nem úgy fogom fel, hogy egy csomó pénzt spóroltam, mert kit érdekel, de egy életet megmentettem a lelki nyomortól.
"10: Hát ez a hiedelem elég alacsony műveltségre vall.
A törzsi kultúrákban még ma sincsen."
Ahol árucsere van, ott előbb-utóbb ki fog alakulni a pénz, csupán a cserekereskedelem kiváltására. És az a baj, hogy bizony a legtöbb törzsi társadalomban is használtak valamilyen pénz kezdeményt, ami az árucserét könnyítette. Kagylókat, gyöngyöket, faragott csontokat, stb.
En kulfoldon elek itt nem szokas amugy sem a gyerekekre varni hogy otthon gondozzak.
Nincs gyerekem es ez nagyon jo. ugy elek ahogy akarok, a ferjem a legfontosabb a szamomra es en is neki. mellesleg ki nem allhatom a gyerekeket meg a barataink kozt sincs gyerekes egyetlen kivetellel, de oket csak evente egyszer latjuk es a mama normalis a gyerek is nevelve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!