Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok tippeket adni a...

Tudnátok tippeket adni a fogyashoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 18eves, es 113kg korul mozgok. A karantén alatt, decemberig sikerult lefogynom 135kg-rol, viszont most megállt a fogyás, es nekem nagyon nagy almom lenne, ha sikerülne le menni 100kg ala. 189cm vagyok. Tudnátok adni tanácsokat, hogy milyen itthoni sajat testsúlyos gyakorlatokat csinaljak, illetve mennyi kaloriat vigyek be egy nap? Ezt a célt, nagyjából február közepére tűztem ki, elore is koszonom mindenkinek!
2022. jan. 2. 19:49
 1/7 anonim válasza:

Én is fogyókúráztam, nekem a Yazio app jött be (kalóriaszámláló, megadja mennyi kalóriát vihetsz be) es szerintem a HIIT edzések a jók.(Magas intenzitású) de igazából a YouTube-on nagyon sok edzős videó van, amiből válogathatsz.

Chloe Ting, Pamela Reif (ok nagyon jo edzos videokat raknak ki)

Sok sikert, remélem sikerül elérned a célodat!

2022. jan. 2. 20:02
 2/7 anonim válasza:
lány vagy?
2022. jan. 2. 21:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Elso.

Es hany perces hiit edzéseket ajánlanal? Illetve heti hany nap?

2022. jan. 5. 22:38
 4/7 anonim válasza:

elso vagyok

Szerintem olyan 10-15 percesek, es minimum 3 nap.

De szerintem amelyik nap nem edzel, akkor is mozogj valamit. Pl.: setalas

Es fontos, hogy sok vizet igyal!

Viszont ha ugy erzed inkabb teremben edzenel, akkor mindenfelekeppen kerd szemelyi edzo segitseget.

En ajanlom nagyon az ugralokotelezest egyebkent, (majd ha mar fogytal, mivel tudom, hogy nem jo erzes tulsullyal ugralokotelezni, enis ateltem) es meg a zsakolast (boxolast) is. En most azt csinalom, oda is kitartas kell, de nagyon tetszik.

kemeny kitartassal menni fog! Szurkolok;)

2022. jan. 5. 23:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segítséget, neked is kitartást!
2022. jan. 6. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Most komolyan egy 190 centis fiúnak is klótinget meg pamelarájfot kell ajánlgatni?
2022. jan. 6. 23:39
 7/7 anonim válasza:
én 1 hónap alatt fogytam azzal hogy nem ettem csak akkor mikro nagyon éhes voltam, de ez inkább genetika! ha így sem megy akkor diéta és valami sport! na meg idő hozzá! fogyáshoz kitartás és idő kell! sok sikert
2022. jan. 7. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!