Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tippeket kérnék a sikeres...

Tippeket kérnék a sikeres fogyáshoz?! 16/L

Figyelt kérdés
Csütörtökön lesz egy hónapja, hogy figyelek az étkezésemre. Próbálok kalória szegényen étkezni, naponta edzeni. Chloe Ting flaf belly programját csinálom. Múlt héten a lábkörmöm benőtt, be volt gyulladva és nagyon fájt, szóval azon a héten voltak kimaradások edzés téren. Illetve átmentem barátomhoz, és ott bűnöztem egyet hétvégén, ugyanis megettem ebédre két sajtburgert. Aznap már a vacsit inkább kihagytam, ilyenkor bűntudatom van. Másnap meg ettem egy jégkrémet délután. De én teljesen ki akartam ezeket iktatni, viszont a hétvégén ennyi becsúszott. Persze csinálom tovább, de ma annyira fáj a fejem, hogy egyszerűen semmit nem bírok csinálni. Szerintem az edzést is kihagyom. Na meg reggel szenvedtem egyet azzal, hogy iszonyatosan csípett a vizeletem, és nagyon fájt lent sokáig. Tusoltam, tőzegáfonya stb lekezeltem és az már szerencsére nem fáj. De a fejem nagyon nagyon fáj. Szomorú vagyok, szeretnék sokat fogyni. Formásodni formásodtam kicsit, meg ciciből ment le:( viszont még mindig 65kg körül vagyok. 66,8 voltam mikor elkezdtem. (159cm). 50kg az álomsúlyom. A korona miatt nincs suli, muszáj itthon mozognom, mert amúgy semmi mozgás nincs az életemben. Gymbeam Nero zsiregető kapszulákat szedem, meg collagént is iszom (beastpink), és edzések után szoktam fehérjét inni, ami elvileg tartalmaz L-karnitint mint a kapszula es noknek van szoval az is sztem jot tesz. Es lehet hogy a zsirbol mar sok ment le es latszatra tenyleg vekonyabb vagyok, csak a merleg az izmok miatt nem mutatja. Tanacsokat szeretnek, mit csinalok jol es rosszul es jo fogyokuras receptek is jol jonnenek!!!
2020. máj. 26. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Számolni kell a kalóriákat, és betartani. A "próbálom" nem elég.
2020. máj. 26. 16:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen számolom, yazio segítségével. Azt elfelejtettem írni.
2020. máj. 26. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Már láttam a kérdésedet nemrég, talán pár napja. Türelmetlen vagy, a fogyásodhoz idő kell. Folytasd a mozgást, az mindig jó, de inkább az étrended kell figyelni, hogy a kalória és a makrók rendben legyenek. Igen igen, erre meg írtad, hogy otthon laksz és "azt eszed, amit kapsz"... de az ilyen-olyan szemét kajákat senki nem erőlteti rád.
2020. máj. 26. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

NEM (!!!!!) kell kalóriát számolni!

A legnagyobb ostobaság, amivel mérgezik az emberiséget, ugyanis a zsírból soha a büdös életben nem lesz testzsír.

A lényeg:

- Iktasd ki az étrendedből a magas glikémiás inexű szénhidrátokat: a rizst, a krumplit, a cukros dolgokat, a gabonákat, és az ilyen gyümölcsöket (datolya, banán, füge...stb)

- Alacsony, max. napi 1-szer közepes glikémiás indexű ételekből állítsd össze az étrendedet. Jók az ilyen zöldségek (cukkini, padlizsán, spárga, paradicsom, főzőtök...stb), magvak, tojás, cukrozatlan tejtermékek (NEM számít a zsírtartalom, - pont, hogy a zsírosabb tejtermékekben kevesebb a szénhidrát), hüvelyesek.

- Napi 50-80 gramm szénhidrát fölé ne menj.

2020. máj. 26. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:

A 4- es mondja jol. En is biokemiai ismereteimet hasznositom, evek ota tartom a sulyom ( 48/165, es nem vagyok gebe!

Tudom, mikor bunozhetek, mit es mennyit. Ez segit, ha elkap a sovargas havonta/kethavonta.

2020. máj. 27. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!