(Nemtudom jó kategóriába írtam e..) 16 éves vagyok, és eléggé husis.. Lemondtam az üdítőröl, a Kenyérfélékről és Takarítás mellett, még próbálok mozogni 4után már nem eszek semmit Tippeket szeretnék kérni ami nektek mi vált be a fogyáshoz?
Nyugodtan ehetsz 4 után, ezzel csak azt éred el, hogy estére éhes leszel. 1-1 szelet kenyér is belefér, az adagokat kell csökkenteni, tésztából, krumpliból, rízsből is. Húst ehetsz, amit viszont minden étkezéshez kellene az a zöldség, leves, főzelék, főtt, sült, nyers, saláta formájában. Nassolni jó a gyümölcs, de azt se vidd túlzásba.
Ehetsz zabkását gyümölccsel; tojást, túrót zöldségekkel.
A mozgás lehet pld. séta, futás, biciklizés, torna 1 óra naponta heti 3-4 alkalommal legalább.
Én azt csináltam, hogy nem ettem olyan dolgokat amikben finomított liszt volt vagy hozzáadott cukor. Illetve a sima burgonyát is kerültem. Ezen kívűl mindent is ettem. Reggelire általában natúr joghurtot ettem friss vagy fagyasztott gyümölccsel. Ebédre csirkemellet, zöldségekkel(volt, hogy nyersen volt, hogy párolva) és mivel én rettenetesen imádom az édességeket majdnem minden nap ettem valamilyen egészséges desszertet(rengeteg ilyen liszt és cukormentes recept van fent) aztán délután általában gyümölcsöket ettem, vagy home-made banánfagyit így nyáron. A vacsim pedig nagyrészt az ebédről maradt zöldség volt, vagy ha nem igazán voltam éhes akkor valamilyen gyümölcs.
(15 kg-tól szabadultam meg)
Nyugodtan ehetsz négy után is, csak rosszabb lesz ha koplalsz. Szerintem, ha tudod, hogy tisztán eszel akkor nincs szükséged behatárolni, hogy hány óráig ehetsz. Egyél amikor jól esik, csak az egészséges ételekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!