Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » (Nemtudom jó kategóriába...

(Nemtudom jó kategóriába írtam e..) 16 éves vagyok, és eléggé husis.. Lemondtam az üdítőröl, a Kenyérfélékről és Takarítás mellett, még próbálok mozogni 4után már nem eszek semmit Tippeket szeretnék kérni ami nektek mi vált be a fogyáshoz?

Figyelt kérdés

2020. aug. 13. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan ehetsz 4 után, ezzel csak azt éred el, hogy estére éhes leszel. 1-1 szelet kenyér is belefér, az adagokat kell csökkenteni, tésztából, krumpliból, rízsből is. Húst ehetsz, amit viszont minden étkezéshez kellene az a zöldség, leves, főzelék, főtt, sült, nyers, saláta formájában. Nassolni jó a gyümölcs, de azt se vidd túlzásba.

Ehetsz zabkását gyümölccsel; tojást, túrót zöldségekkel.

A mozgás lehet pld. séta, futás, biciklizés, torna 1 óra naponta heti 3-4 alkalommal legalább.

2020. aug. 13. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon egyszerűre veszem a dolgot, mert amúgy lusta dög vagyok, és nem is akarok hirtelen lefogyni. Egyre kevesebbet eszem reggeli/ebéd/vacsira, közben nagyrészt csak iszom, esetleg egy kis sós vagy édes nasit eszek, de nem sokat, és azt is lemozgom utána. A mozgásról annyit, hogy elkezdtem Just Dance-elni, jobb mint kint a melegben kocogni, és még élvezem is. Szóltam a szüleimnek hogy ez van, ne hozzanak sok édességet, mert nem fogom megenni csak azért, mert olcsó volt, és hát akkor miért ne. Ja és természetesen tarts ki, ne und meg a dolgot két hét után. Idővel belerázódsz, sok sikert~
2020. aug. 13. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azt csináltam, hogy nem ettem olyan dolgokat amikben finomított liszt volt vagy hozzáadott cukor. Illetve a sima burgonyát is kerültem. Ezen kívűl mindent is ettem. Reggelire általában natúr joghurtot ettem friss vagy fagyasztott gyümölccsel. Ebédre csirkemellet, zöldségekkel(volt, hogy nyersen volt, hogy párolva) és mivel én rettenetesen imádom az édességeket majdnem minden nap ettem valamilyen egészséges desszertet(rengeteg ilyen liszt és cukormentes recept van fent) aztán délután általában gyümölcsöket ettem, vagy home-made banánfagyit így nyáron. A vacsim pedig nagyrészt az ebédről maradt zöldség volt, vagy ha nem igazán voltam éhes akkor valamilyen gyümölcs.

(15 kg-tól szabadultam meg)

Nyugodtan ehetsz négy után is, csak rosszabb lesz ha koplalsz. Szerintem, ha tudod, hogy tisztán eszel akkor nincs szükséged behatárolni, hogy hány óráig ehetsz. Egyél amikor jól esik, csak az egészséges ételekből.

2020. aug. 14. 20:28
 4/5 anonim válasza:
100%
Az eddig válaszolók leírták a lényeget igazából. Csak annyit fűznék hozzá hogy ezt az őrületes butaságot hogy este nem szabad enni, mikor felejtjük el? Számtalanszor bebizonyították már hogy a szervezet nem tesz különbséget a 15:48-kor elfogyasztott kalória és a 18:34-kor elfogyasztott kalória között. Ennek ellenére minden nap felbukkan ez a tévhit valahol.
2020. aug. 15. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett husikám?:D(Nem bántásképp, csak tetszik.:)
2022. jan. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!