55 kilóval kezdtem a tanévet. Ugyanannyit eszem, mint nyáron, viszont keményen tanulok. Már alig vagyok 52 kiló. Összefüggésben lehet a kettő egymással?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 20:35
1/4 anonim válasza:
Persze, a koncentráció és a stressz az oka. Nyárhoz képest sokkal jobban igénybe veszed a szervezeted az állandó tanulással, korán keléssel,fáradtsággal stb.
2/4 anonim válasza:
Hmm... Szerintem a stressz is okozhat kisebb nagyobb fogyásokat... De az is elképzelhető, hogy mivel kevesebbet mozogsz így az izmaid sincsenek megterhelve.. szóval nem gyarapodnak minimálisat sem, magyarúl csökken a térfogatuk ezáltal a súlyod is... És mivel kevesebbet nyomsz ugyan annyi fejadag mellett, szerencsés vagy mert nem vagy hajlamos az elhízásra :D ( jó az emésztésed ) :)
3/4 anonim válasza:
Még csak nyolcadika van, 8 nap alatt 3 kilót fogyni nem normális. Ha nemcsak a mérleg szórakozik veled, hanem folytatódik a tendencia, ki kell vizsgáltatnod magad, mert pl. az unokatesóm cukorbetegsége is úgy derült ki, hogy hirtelen fogyott diéta nélkül. De lehet pajzsmirigy is, vagy más.
4/4 anonim válasza:
Egy óra nagyon koncentrálós tanulás plusz energiaigényét 1 szem sósmogyoró fedezi. Szóval nem a tanulástól van. Kivéve, ha sétálva tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!