Összefüggésben van a kávé ivása a súlycsökkenéssel?
3hete elkezdtem kávézni mivel rendkívül alacsony a vérnyomásom és a pulzusom. 2hete azt vettem észre hogy a súlyom kétszer olyan gyorsan csökken mint az utóbbi időkben,de a centik is. Pedig az étkezésen és a mozgásom erősségén és intenzitásán sem változtattam.Sőt már nincs is nagy súlyfelesleg rajtam,kb 5kg.
Lehet ez a kv miatt, mert úgy tudom hogy vízhajtó hatása van. Ilyen sok vizet tárolt volna a szervezetem?
Azt tudom hogy nem a kg-ok számítanak hanem a testzsír,de azt meg nemtudom lemérni.
De én most nem azt mondom hogy a kávé fogyaszt...
Amgy is fogyókúrázok,leadtam már 25kg-ot,már csak pár kg van hátra és mióta kávét iszok,jobban megindultak lefele a kilók,pedig elvileg az utolsó pár kilót nehezebb leadni. Ezért gondoltam hogy valószínű a vizet hajtotta ki belőlem és ezért vagyok kevesebb.
Márcsak arra lennék kíváncsi ha nem innék kávét akkor visszajönnének e a kilók.
"Vagy csak kezdeti tünet, míg a szervezet hozzá nem szokik."
Nálam pl ez volt.
Eleinte felgyorsított, gyakorlatilag ahogy megittam, rohantam a wc-re. Kb másfél hónap után már immunis is lettem rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!