Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez is ugyanannyit ér?

Ez is ugyanannyit ér?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam már rajta, hogy a megivott kalória ugyanannyira hízlal, mint a megevett?

Pl. megiszok fél liter 100%-os narancslevet az 220 kalória. És durván egy szerényebb szendvicsben is ennyi van.

De én akkor is úgy gondolom, hogy az itallal elfogyasztott kalória kevésbé számít? (persze itt most nem a töménytelen mennyiségű kólára gondolok).

Vagy ez nincs így?

2010. dec. 16. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
NEm, nincs igy, az elfogyasztott kalória ugyanynnira hizlal, akár iszod, akár eszed.
2010. dec. 16. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
sajnos igen hízlal, ha nem így lenne már rég megittam volna az összes gyümölcslevet ami itthon van :S
2010. dec. 16. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
ugyanannyira számít, hiába csak folyadék attól még kalória. mivel pl ha felolvasztassz fél kg cukrot vízben és azt megiszod (csak képletesen mondom) az is csak folyadék végül is..
2010. dec. 16. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam amúgy, azért iszok csak vizet, de egyszer azt mondta nekem egyik ismerősöm, hogy az ivás nem számít annyira, mert azt kipisilem.

De sokat gondolkodtam már a dolgon, de szerintem is ugyanannyira számít az ital is!

2010. dec. 16. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Az italból a vizet kipisiled, a cukor meg marad benned és az benne a kalória.
2010. dec. 16. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
ezzel az erővel a kaja sem számit, mert kikakilod
2010. dec. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!