Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudna lefogyni a 9 éves...

Hogy tudna lefogyni a 9 éves húgom? 16/F

Figyelt kérdés
Sziasztok! A 9 éves húgom egy nagyon elhízott kislány. Ma megmértük a súlyát és a mérleg 82 kilót mutatott. Nagyon sokat eszik. Hogy tudna lefogyni?

2021. dec. 13. 15:14
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, továbbra is leszarja...
2021. dec. 13. 18:15
 32/39 anonim ***** válasza:
23%
Jajjistenemm nem birod abbahagyni a fake sztorijaidat??
2021. dec. 13. 21:11
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Azzal tisztában van egyáltalán, hogy ez az egészségére is káros? Mert, ha nem, akkor alapjaiban kell elkezdeni a felvilágosítást. Magyarázd el neki, hogy ha így folytatja, akkor nem fog olyan hosszú ideig élni, mint szeretne, betegségei lesznek, amikre gyógyszert kell szednie majd meg ilyenek.. Bár, én már ennyi idősen is tudtam ezt. Ha ő is tisztában van ezzel, akkor tekintsd semmisnek az irományomnak ezt a részét. Egyébként milyen magas ehhez a súlyhoz?
2021. dec. 14. 17:43
 34/39 anonim ***** válasza:
37%

trolljózsi, hagyjátok már, ne etessétek!

Ma délután már törölték vagy 2-3 kérdést, kb. ugyanerről...

2021. dec. 14. 19:03
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
A fogyókúrás és gyerekvállalásos témákat is teleírkálja.
2021. dec. 14. 23:20
 36/39 anonim ***** válasza:
65%
Ugyanezek a kulcsszavak csak az életkor mindig más.
2021. dec. 14. 23:21
 37/39 anonim ***** válasza:
83%
Törölték közben a profilját a kérdezőnek pont ezért.
2021. dec. 14. 23:33
 38/39 anonim válasza:

Próbálj meg egészséges ételeket adni. Például gyümölcs, zöldség és ebből készült ételeket. Ezek kalóriaszegények és vitamindúsak.Édességet és rákcsát semkképp se engedd hogy egyen. Próbálj vele játékosan mozogni is. Remélem tudtam segíteni

16/L

2021. dec. 17. 15:11
 39/39 anonim ***** válasza:

Az itt a legnagyobb probléma, hogy ha nem akar a lány megereszkedett bőrt, ha lefogy, akkor nincs idő finomkodni. Azonnal el kell kezdeni. A lányok általában 13-14 éves korukra nagyjából elérik a végleges magasságukat. Ezt a növekedést lehet előnyére fordítani fogyás közben.

Ha csak 20 körül kezd el majd dolgozni ezen a problémán (és addig is tovább hízik ahogy nő), amikor felnőtt, átlátja a problémát, javítani akar a szociális életén, akkor már ilyen szempontból elkésik. Egy ilyen nemtörődöm szülő egy életre tönkre tudja tenni a gyerekét.

2021. dec. 19. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!