Hogy tudna lefogyni a 9 éves húgom? 16/F
Figyelt kérdés
Sziasztok! A 9 éves húgom egy nagyon elhízott kislány. Ma megmértük a súlyát és a mérleg 82 kilót mutatott. Nagyon sokat eszik. Hogy tudna lefogyni?2021. dec. 13. 15:14
11/39 anonim válasza:
#hatos
Teljesen igazad van ezekben, viszont a kishúg konkrétan felzabàl mindent még a kérdező kajáját is (meg a csokit amit a kérdező magának vett.) Az anyjàt nem érdekli, a húg meg magától nem fogja abbahagyni.
14/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Martin, nem vagyok troll. Én Józsi vagyok!
2021. dec. 13. 15:55
15/39 A kérdező kommentje:
Szerintetek, hogy vegyem rá anyámat, hogy a húgomnak változtatnia kellene az életmódján?
2021. dec. 13. 16:02
16/39 anonim válasza:
Ha felnőtt ember létére nem érdekli, ráadásul a saját gyereke, akkor sehogy. Apukátok?
17/39 A kérdező kommentje:
Apukám Németországban dolgozik, nincs sokat itthon
2021. dec. 13. 17:09
18/39 anonim válasza:
nekünk a gyerekorvos mesélte, hogy volt egy kisgyerek, akinél hiába szólt, hogy változtassanak, a végén cukros lett. na az még király.
a húgodra esetleg az orvos nem hatna?vagy anyukádra?ez tényleg veszélyes.
19/39 A kérdező kommentje:
Az orvos anyukámat nem érdekli, se a húgomat, én szeretnék segíteni a húgomnak, mert ha ez így megy tovább akkor nagyon rossz vége lesz... Amúgy anyukám se a legvékonyabb.
2021. dec. 13. 17:28
20/39 anonim válasza:
Egyetértek a 18-assal.
Ez már tényleg veszélyes így.
Amikor kisebb voltam (kb 10 lehettem) 65 kiló volt a súlyom.
Az is nagyon rossz volt, kórházba kellett járnom miatta..
De az a 82 kiló még rosszabb, valamit kellene kezdeni vele, mielőtt cukorbeteg lesz (lehet, hogy már az is ilyen súllyal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!