Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki száműzte a cukrot az...

Aki száműzte a cukrot az étkezéséből meddig bírta?

Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 16:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
9 hónapig, terhességi cukor miatt. Aztán meg lett a baba túl ment a gdm és nem győzöm zabálni az édességet. És megmondom őszintén sokkal jobban éreztem magam cukros ételek nélkül
2021. dec. 11. 20:26
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Az édes íz mesterséges édesítőszerekkel is helyettesíthető ill. a gyümölcsökben, zöldségfélékben természet adta módon is van valamennyi (glükóz, fruktóz) és nincs szükség kifejezetten szacharózra (kristálycukor vagy porcukor), ha édeset kívánunk enni. Én már évtizedek óta nem eszem fagylaltot, nem cukrozom sem a kávét vagy teát és nem cukrozok semmit. Viszont szeretem a főtt céklát és a sült tököt.
2021. dec. 11. 21:06
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
Ha nincs egészségügyi problémád ami miatt mellőznöd kéne a cukrot miért tennéd? Akkora baromság ez a cukormegvonás, nem attól fogsz fogyni hanem a kalória deficittől. A szervezetednek szüksége van cukorra is bizonyos mennyiségben.
2021. dec. 12. 08:20
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Én csokival is fogytam/fogyok. Nem száműztem soha. Szerencsére a cukros üdítőket én se szerettem soha. Nem is tudom meginni, mert megfájdul tőle a fejem.
2021. dec. 12. 19:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Én nem fogyókúráztam soha de szigorú diétán voltam egy verseny előtt. Nem a kalória miatt száműztem a cukrot hanem életmódváltás miatt. Családi dolog ez nálunk, hogy nagyon nehezen megy a hízás...szüleim, nagyszüleim is vékonyak voltak egész életükben.
2021. dec. 12. 19:14
 16/21 anonim ***** válasza:
4-es és 15-ös voltam.
2021. dec. 12. 19:15
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Én édesítőszerekkel kiváltottam, plusz odafigyelek hogy semmiben se legyen hozzáadott cukor, mikor szülőkhöz hazamegyek kb akkor eszek süteményt havi 1x azon kívül nagyon ritkán.
2021. dec. 15. 13:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
#12 mellékíz mentes édesítőszert tudsz ajánlani?
2021. dec. 20. 12:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

#18-as én #17 es vagyok. Olyan édesítőszer nincs aminek ugyan olyan íze lesz mint a cukornak.

Én nátrium-ciklamátot használok ami viszonylag olcsó és nincs keserű mellékíze.

Stevia-t nem szeretem mert annak viszont elég erős keserű íze van.

Eritrit hasonlít a cukorhoz, de drága és több kell belőle.

2021. dec. 20. 18:17
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

#19 mostmár ott tartok hogy vettem maltitolt és xilitet, hátha azok jobbak 🤷

Eritritet 1:4 édesítőkènt próbáltam de úgy rossz ízű

2021. dec. 20. 21:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!