Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ajánlanátok finom diétás...

Ajánlanátok finom diétás nassolnivalókat?

Figyelt kérdés
Akár otthon elkeszíthető is érdekel, de csak olyasmi amivel nem kell bíbelődni több órát. Köszönöm

2021. dec. 7. 17:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

3 tojás, 120 gr reszelt sajt (lightból szoktam), só, fűszerek és kb 120 gramm zabliszt (vagy amennyit felvesz). állni hagyom, vizes kézzel halmokat cisnálok, megszórom magokkal s kisütöm pogácsának

édes dolgokból is a zsíszegény túró a legnagyobb barátom

túró + édesítő + bármi (csokidarab, vaniliaaroma, gyümölcs)

chia puding (keress rá az arányokra a neten), tej, chia mag + bármi és áll egy éjszakát. nyami

lehet gyúrni golyókat zabból, magvajakból de azt nem javaslom mert ezek igazi kalóriabombák

szintén szoktam nassolni aszalt gyümöclsöket, mert 2 szem aszalt sárgabarack kielégíti egy napra az édesség utáni vágyamat és habár tömény fruktóz de nincs friss barack és hozzáadott cukortól menteset eszem

szintén szoktam házi sütiket nassolni, de azok azért elég sokáig készülnek,sok energiát is teszek bele

bolti pufirizst, kekszeket stb felejtsd el, mert nagy kalóriabombák. pl másfél darab gullón cukormentes keksz ugyanannyi kalória mint 1 müzlis tálnyi vaníliás túrókrém

2021. dec. 7. 21:15
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Reszelt sajt, só, bors, tökmag, szezámmag, ezt keverd össze, tedd rá sütőpapírral és tedd be sülni a sütőbe kb. 20 percre. Nagyon finom. ☺️
2021. dec. 7. 21:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A sajt tele van zsírral és kalóriával
2021. dec. 7. 23:42
 14/22 anonim ***** válasza:
44%

Zsírszegény sajtok is léteznek.

Tájékozódj, mielőtt belekötnél a hülyeségeddel a másikba.

2021. dec. 8. 05:20
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Sárgarépát leaprítok krumpliszeletelőn (olyan lesz, mint a sült krumpli), és natúr joghurtból meg sajtkrémből készül hozzá mártogatós. Chips helyett ezt zabálom kétpofára. :D
2021. dec. 8. 07:12
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
14: akkor nézd meg a zsírszegény sajtokat, mert még azok is durvák. Véletlenül sajtrajongó vagyok, így tudom, miről beszélek, nekem arról volt a legnehezebb lemondani, nem a csokiról. Mondjuk nem tettem meg, csak mértéket szabtam. De pont azért nem ajánlanám nassolnivalónak, mert még a light verziókkal is könnyű kifutni a kalóriakeretből.
2021. dec. 8. 10:34
 17/22 anonim ***** válasza:
9%

Kérlek, vegyél vissza. A 12-es válaszban leírt receptet innen vette párom: [link] én meg ide leírtam, mert a kérdező DIÉTÁS receptet kért, és én diétás receptet adtam neki. Felülről 5. sor, és jobbról a legelső kép, amin meg lehet nézni azt, amit én ajánlottam.

A csajról itt is olvashatsz: [link]

Szóval kérlek, szállj le a magas lóról.

2021. dec. 8. 10:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17. nem a 16-os vagyok, még nem válaszoltam itt, de a "receptben" kb. 1200 kalória van (trappista sajttal számolva, más sajttal lehet kicsit kevesebb, de jóval több is). attól függ mennyi idő alatt tünteti el az ember, de "diétásnak" semmiképp nem mondanám. attól mert xy instagram oldalán ekként szerepel, még nem biztos, hogy az (és egyébként nem is így szerepel, hanem hogy low carb, és valóban az).

amúgy önmagában "diétás" dolgok nincsenek is (ahogy önmagában hízlaló dolgok sem), mert attól függ miből mennyit eszel.

2021. dec. 8. 11:19
 19/22 anonim ***** válasza:
6%

Mondta valaki, hogy egyszerre kell az egészet megenni? Nem. Előbb csináljátok meg, egyetek belőle egy pici darabot, és utána szóljatok egy szót is. Ha ebből megeszel egy picit, nem halsz bele és még jól is laksz.

2021. dec. 8. 11:26
 20/22 anonim ***** válasza:

19. a csokoládé ugyanilyen. szerinted miért keresnek az emberek "diétás" nassolnivalókat? mert nehéz mértéket tartani.

de amúgy hol írtam én is, hogy egyszerre kell megenni? azt írtam, hogy attól függ, mennyi idő alatt tünteted el. na most mivel a cukor, csokoládé, chips stb. is ugyanilyen, minek külön diétásnak hívni. (igen, tisztában vagyok vele, hogy tápanyag-értékben ez a cucc győz, nem a csokoládé, és ilyen szempontból jobb választás, ha épp valaki sósra vágyik és nem édesre).

2021. dec. 8. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!