Csaló etketesek, egészségtelen diétás mentalitásrol vélemények? Többi lent!
Észrevettem magamon, hogy mióta egészséges életmódra váltottam rossz kapcsolatom kezd kialakulni az étellel és magával az evéssel.
Eddig szerettem társaságba menni, alkalmakra, együtt enni, iszogatni a többiekkel.
Amióta viszont odafigyelek a kajára, ezek a baráti összejövetelek, vendeglatasok, ahol adjonisten valami egészségtelenebb étel is lenne(cukros szülinapi torta), na ezek stresszt okoznak nekem. Magamtól nem ennek már ilyeneket.
Nem szeretném a társasági életem se lenullazni, csak azért mert én mostantól odafigyelek a táplálkozásra, de nem szeretnék visszaterni az egészségtelen szokásaimhoz sem.
Gondoltam heti egy alkalomkor, amikor a barátokkal vagyok, vagy vendegsegbe megyünk, megengednem magamnak az a kis élvezetet. Ennék én is a tortabol, vagy elnyalnek egy fagyit.
Nektek mi a véleményetek, belezavarna ez a diétamba? Ha a hét többi napjában egészségesen eszek, és sportolok?
Egy átlag ember vagyok, nincsenek nagyratörő céljaim a testemmel, csupán jól akarom érezni magam a bőrömben, emellett pedig szeretnek boldog is lenni az életben, amihez bizony az ilyen társasági összejövetelek hozzátartoznak.
Elore is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a tanácsokat!
Az a baj, hogy nagyon szigorú vagyok ilyen téren tényleg magammal, és rosszul érzem magam ha becsúszik valami egészségtelenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!