Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nők/lányok, ti ilyenkor este,...

Nők/lányok, ti ilyenkor este, mikor már javában sötét van, szoktatok egyedül futni?

Figyelt kérdés
Nagyvárosban, biztonságosnak mondható környéken mondjuk?
2021. dec. 6. 19:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben simán. De aztán jöttek a tragédiák, ami nőkkel történt és azóta a férjem kisér.
2021. dec. 6. 20:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Sétálni is csak kutyával jártam. Megtámadott minket egy nagyobb kutya, azóta már sétálni sem járok.
2021. dec. 6. 20:36
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Sosem futottam este.

Mindig kora reggel,mikor mentek dolgozni az emberek. Bár én akkoriban a nyóckerben' laktam,volt pár motiváló dolog néha reggel is. :D

2021. dec. 6. 20:52
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

én egy nagy ipari park mellet/körül szoktam futni ha este van időm, mindig műszak váltáskor

amúgy nagy városban én nyugodtabb szívvel futnék

2021. dec. 6. 20:54
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Én szoktam sötétedés után futni. Télen már 4kor sötét van, munkából is sötétben érek haza, szóval nincs nagyon választásom. Viszont kis utcákba nem megyek, csak forgalmasabb utakon és szokott a zsebemben lenni paprika spray. Vagy pedig kimegyek egy futópályára ahol sok ember van, de ez a ritkábbik eset, mert nincs hozzám annyira közel.
2021. dec. 6. 20:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
betojnék, úgyhogy nem. van kicsit messzebb egy zárt futópálya, régen odamentem, de leszoktam és inkább az edzőterem
2021. dec. 6. 21:54
 7/19 anonim ***** válasza:
7%
Én nem futok,ha hagyom magam előbb szabadulok.
2021. dec. 7. 00:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak reggel futok mindig, 7 után, amikor általában mindenki munkába siet (én otthonról dolgozom). Így aztán kb. 5 méterenként találkozom valakivel. Kietlen helyre és emberek nélküli időpontban nem megyek. Sötétben pláne nem.
2021. dec. 7. 00:23
 9/19 anonim válasza:
86%

Habár nem vagyok lány, de szerintem nem biztonságos este egy lánynak futnia.

Sajnos 2 lányt is ismerek, akit megerőszakoltak az utcán.. :(

Igaz nem most, kb. 15 évvel ezelőtt, de akkor is…

Mindegy, ilyenkor felmegy a pumpa bennem amikor erről beszélek…

Ha mégis futni akarsz, akkor már valaki írta a paprika sprayt, azt mindenképp vigyél magaddal, hasznos!!!

Saját magamon próbáltam ki a Pfeffer KO FOG paprika sprayt. 😅

Lehet hülyén hangzik, de tudni akartam, hogy valóban hatásos-e és egyből megállítja-e a támadót, jelentem igen!!

Légy mindig körültekintő, sok a beteg ember. :(

2021. dec. 7. 05:33
 10/19 anonim ***** válasza:
63%
Én kora reggel szoktam... Muszáj sajnos, mert ha nem teszem, akkor elmegy a 8E busz. És az azt jelentené, hogy késni fogok 😀
2021. dec. 7. 05:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!