Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lenne valakinek valami jól...

Lenne valakinek valami jól bevált karcsúsító módszere?

Figyelt kérdés

Problémás terület:

csípő: 103 cm

derék: 74 cm

Fogytam pár hónapja 6 kilót, de ez sajnos nem nagyon mutatkozott meg, pár centit ha karcsúsodtam, a hasamról ment le inkább.

Tudnátok ajánlani valami sportot, ami garantált eredményt hoz? Azt hallottam, hogy ha befóliázom a combom és úgy futok, akkor az nagyon hatásos, csak a közelemben nincs futásra lehetőségem (konkrétan nincs hol futnom).

Előre is köszönöm!

2010. szept. 5. 21:49
1 2
 1/11 anonim válasza:

hááááááááát, nekem akkor sikerült ledobnom 2 hónap alatt 12 kilót, amikor stresszeltem először igazán és komoly dolog miatt életemben. Bár ezt inkább ne alkalmazd...

Azt mondják az okosok, hogy egyél tömény édes csokit kaja helyett, az elveszi az éhségérzetet, meg az étvágyat is hsszú távon! De akkor tényleg kaja helyett.! Lehet benne valami...

2010. szept. 5. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
2010. szept. 5. 22:36
 3/11 anonim ***** válasza:
bringázás?
2010. szept. 5. 22:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Ugrálj otthon valami pörgősebb zenére. Tökmindegy hogyan ugrálsz, lényeg hogy jól izzadj le. Kezdetben 5perci, aztán 1hét mulva már az 1órát is végig fogod bírni ugrálni, táncolni.
2010. szept. 5. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:
tegnap 22:36-nak: JÓK A VIDEÓK!!! :DDD
2010. szept. 6. 12:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Az lemaradt, hogy 10-10cm-t szeretnék karcsúsodni derékból és csípőből is. És lemaradt, hogy 170/60
2010. szept. 6. 16:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Első, te normális vagy???

Csoki étel hellyet?

Attól nem csak, hogy kövér lesz, de még beteg is!!!

A jobbik esetben csak az egyik a kettő közül(természetesen hosszú távon, de ugyebár rövid távon meg nem lenne érdemes alkalmazni):)

Konkrét sportot nem tudok ajánlani, de ahhoz hogy karcsúbb legyél mindenképp üznőd kell valami alakformáló tornát!!!

Tehát olyanra menj ahol erősítő gyakorlatokat végeztek!

Pl. pilates

A lényeg, hogy NE olyanra menj ahol folyamatosan emelik a sulyokat(mert attól épp, hogy szélesebb leszel):)

Jó ere a tánc is, csak azzal az a probléma, hogy csak akkor hatásos igazán, ha már valamennyire megy:)

Ez tapasztalat!

Meg akkor már inkább a jazz, jazz balett, kortárs stb. táncot ajánlanám, mert azoknál(legalábbis nálunk) volt az óra elején külön erősítés, meg maga az óra is fárasztó, ha már pontosabb a teknikád:)

A futást, bicajt én nem ajánlom!

A futást azért nem, mert ha nem vagy hozzá szokva, akkor hamarabb cseszed szét a térdeted mint hogy lefogynál(meg nem is fogyaszt annyira mint azt sokan hiszik):)

A bicajt csak kiegészítésként.

Inkább akkor már sétálj gyors tempóban:) Arra csak van lehetőséged:)

De ami talán még ennél is többet nyom a lantban az-az étkezés!!!

Ne egyél szemetet, ne vigyél be több kaloriát amire szükséged van.

Ugyanakkor ne is koplalj, mert akkor nem tudd majd miből energiát nyerni a szerveted, és elkezdi lebontani (a nagy energia igényű) izmaidat, és akkor oda a karcsúság is:)

Remélem, hogy tudtam segíteni

2010. szept. 8. 23:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó!A súlyzósástól miért lenne szélesebb?Nagyon nem vágod.Ahhoz,hogy látványos izmokat építsen,tesztoszteron is kellene.Egy nőnek,minimálisan látszó izmokért is háromszor annyit kell edzenie,mint egy férfinak.
2010. szept. 9. 01:01
 9/11 anonim válasza:
Egyél kevesebb cukrot, lisztet, több gyümölcsöt zöldséget. Én Rubint Réka:Napi 20perc dvd-jére szoktam tornázni, nagyon jó a 20 perces has és comb, csípő- farizom programja, naponta megcsinálod kb 3hét alatt látványos lesz az eredmény. Tapasztalat. :-)
2010. szept. 9. 13:44
 10/11 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:01

Hát, én amiket írtam azokat a tánctanáromtól tudom:)

És szerintem teljes mértékben igaza van:)

Bár neked is igazad van abban amit leírtál, de azért fél év alatt már egy lánynál is látszana valami...

2. Meg azért is írtam ezt, mert mindenki azzal jön, hogy ooo majd el megy konditerembe....

Nos hát az-az a hely ahova én SOHA nem tenném be a lábam!

Egyáltalán nem lányos az amit egy testépitő csinál...meg maga egy ilyen terem sem, engem hideg ráz a gépek látványától...

2010. szept. 9. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!