Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sulytartoknak lehet csalonapoz...

Sulytartoknak lehet csalonapozni hetente?

Figyelt kérdés

Hetkozben 1500 kcal, hetvege (szombat peldaul) 2500-3000

Az erdekelne,hogy ez mennyire art a fogyasomnak?

2021. nov. 29. 13:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Máshol azt írják,hogy ez nagyon sok csalónap. Tehát akkor ehetek hetente egyszer 2800 kcalt? Semmi sem fog visszajönni? Mert régen emiatt voltam kiközösítve sajnos :(
2021. nov. 29. 15:31
 12/19 A kérdező kommentje:
????
2021. nov. 29. 16:02
 13/19 A kérdező kommentje:
…..Hat ugylatszik ma sem eszem a kedvenc kajambol :)))
2021. nov. 29. 16:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért ne ehetnél a kedvenc kajádból? Csak ne 2 tányérral.
2021. nov. 29. 17:54
 15/19 A kérdező kommentje:
De én ma már elfogyasztottam a napi kalóriám,engem az érdekelt,hogy heti 1 3000 kcalos zabalas bele e fer anelkul hogy hiznak.Foleg menstruacio elott NAGYON igenylem mert nagyon ehes szoktam lenni.
2021. nov. 29. 17:57
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

Sose értettem mire jó a csalónap. 3 év óta jó ha 4-5-ször volt csalónap és az is azért mert nyaraltam épp vagy buliztam vagy ilyesmi.

Miket eszel egy átlagos napon, ha ennyire szükséged van a csalónapra?

Az én étrendemben ott volt minden amit szeretek, a kedvenc kajáim is. Nyilván olyan nem fordult elő, mint előtte hogy benyomok egy nagy tábla Milka csokit de őszintén szólva ez nem is zavar már. Persze van egy rövid átmenet amikor az efféle hülyeségek (pl. ebédre hamburger, estére egy XXL pizza) még kicsit hiányoznak, de kb fél év és eltűnik az inger. Ez inkább pszichológia amúgy

2021. nov. 29. 19:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Kerlek a kerdesre valaszoljatok, nem fogom leirni mit eszek egy nap,csak annyit tudok hogy farkas ehes vagyok ,szeretnek hetente egyszer minimum 3000 kcalt enni.
2021. nov. 29. 21:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha elkezdesz egy diétát akkor nem kellenének csaló napok soha! Akkor csak azt fogod várni, az fog a szemed előtt lebegni. Inkább próbálj ki új egészséges recepteket, hidd el van köztük 1000 féle és nagyon finom, könnyen hozzá lehet szokni.
2021. nov. 30. 21:05
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen,szeretném,ha egészséges étrendem lenne,valamint a konditerembe is tervezek menni. Teljes életmód váltást szeretnék,viszont félek,hogy az “egeszséges” ételek nem fognak ízleni,és majd egyszer csak rámjön a zaba az addigi kedvenc ételeimből. Nem egy embertől hallottam,hogy abbahagyta az egészet mert egyszerűen annyira sóvárgott a régi életmódja után. Sajnos nem az a fajta vagyok,akitől meg lehet vonni a nassolnivalót,csokit,péksütiket,zacskós kaját,gyorskaját,stb… egyszerűen mintha létezni sem tudnák nélkülük :(
2021. nov. 30. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!