Mi történne ha egy hónapig csak napi egy almát ennék?
Figyelt kérdés
fogynék zsírból vagy inkább izomból?xdd ne ítélkezzetek2021. nov. 21. 20:05
1/35 anonim válasza:
Izomból fogynál, sokat. Semmi értelme. Vitaminhiányod lenne, hullana a hajad, ha nő vagy, összezavarodna a ciklusod.
2/35 anonim válasza:
Ezt lehetetlen kibírni 1 hónapig, a tested is leépülne, de pszichikailag is durván megviselne.
3/35 A kérdező kommentje:
de előbb-utóbb akkor zsírból is menne le? miután leépülnek az izmok
2021. nov. 21. 20:32
4/35 anonim válasza:
Addigra leáll a szíved meg az agyad.
5/35 anonim válasza:
Bár utóbbi most sincs csúcsra járatva, úgy látom.
6/35 anonim válasza:
Csinos lennél, mint egy telefosott búvárruha.
7/35 A kérdező kommentje:
hat ez igazxd
2021. nov. 21. 20:38
8/35 anonim válasza:
Ne akarj anorexiás lenni, az írásodból ítélve nagyon fiatal vagy, neked inkább a sokoldalú, egészséges táplálkozásra és megfelelő testmozgásra kell fókuszálnod, hogy idővel formásodj. Koplalással csak hangulatzavaraid, ásványi anyag hiányod, folyamatos rosszulléteid, meg egy aránytalan és gyenge tested lesz.
9/35 anonim válasza:
"Addigra leáll a szíved meg az agyad."
A kérdése alapján az már leállt.
10/35 anonim válasza:
5-ös a válaszodon olyat jót röhögtem. Szép megfogalmazás 🤣🤣🤣
Kérdező! Ne csinálj ilyet mert csak beteg leszel. Ennyire koplalni nem szabad! Mellesleg szerintem ki sem bírnád egy hónapig! Egy alma hány kalória lehet? 60? Szerintem ilyen megvonás sok napon keresztül simán okozhat akár eszméletvesztést, bár nem tudjuk,hogy mennyi izom van rajtad, meg zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!