Mi történne, ha egy hónapig megvonnám magamtól a cukorbevitelt?
Aki azt írja, hogy semmi, az még nem próbálta soha!
Én csináltam pár hónapig...
Első három nap semmi nem történt, de az utána jövő két hét nagyon nehéz volt, iszonyatosan kívánta a szervezetem. Szinte elvonásos tüneteim voltak, hiába ettem magas cukortartalmú gyümölcsöket. Aztán átállt a szervezetem, könnyebb lett.
Mire megengedhettem magamnak egy szelet igazi, cukros süteményt, már kifordult a számból, annyira idegen és furcsa lett a cukros íz. Az üdítőket pedig nyálkásnak, rossznak éreztem...
Ma már újra eszem cukros dolgokat, de nagyon mértékkel és sok korábbi kedvencemre a mai napig nem tudok ránézni sem.
3-as vagyok. Nekem agresszív rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, ami 6 hét alatt nőtt a semmiből 3,5 cm-esre és rögtön áttéteket is képzett. A legdurvább kemoterápiát kaptam a maximális dózisban. (minden mindegy alapon) az orvos nem támogatta a cukormegvonást, de én a diagnózis napjától betartottam. (Mindenhol azt írják, hogy a cukor táplálja a legjobban a ráksejteket) kb a kezelés felénél már eltűntek az áttétek, mire a végére értem, minden eltűnt. Azóta is negatív minden leletem.
Azt nem mondom, hogy csak ez miatt gyógyultam ki, de a cukrot életem végéig leszorítom, az biztos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!