Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történne, ha egy hónapig...

Mi történne, ha egy hónapig nem ennék?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok.
2017. júl. 10. 22:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Nem élnéd túl, ennyi.

Mire vagy még kíváncsi?

Én arra lennék, hogy miért vagy ennyire h..lye, hogy még a gondolattal is eljátszadozol?

Fogyni akarsz? Fogyj rendesen és egészségesen!

2017. júl. 10. 22:08
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Semmi,mert 1.5 napig se bírnád
2017. júl. 10. 22:23
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Vélhetően éhen pusztulnál. Olyan nincs, hogy 1 hónapig egy gramm tápanyagot nem viszel be. Maga a natúr anyagcsere minden nap 1300 kalóriát elvisz, akkor is, ha egész nap alszol.
2017. júl. 10. 22:30
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
11perc alatt teljesitenéd ezt a 30napos programot
2017. júl. 10. 22:31
 5/16 anonim ***** válasza:
37%
Nekem van egy ismerősöm, aki ezt állítása szerint megcsinálta. (középkorú pasi) Túlélte és tizenvalahány kilót leadott.
2017. júl. 10. 22:48
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Éhes lennél. Én egy napot nem bírnék ki zabálás nélkül
2017. júl. 10. 23:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, szintén középkorú, azt mondta végig csinálta és csak folyadékot ivott.
2017. júl. 10. 23:21
 8/16 anonim ***** válasza:
25%

Ki tudja? Van, aki belehal, van, aki nem. Én túlélném, eleinte éhes lennék, aztán pedig csak evésre tudnék gondolni, elég rosszul működnék. 5 nap után sosem próbáltam (az könnyű volt, pedig én nagyon evős vagyok, nem tudom, miért képzelik egyesek, hogy 2 napig nem enni olyan nagy dolog. rengetegen böjtölnek vagy éhségsztrájkolnak sokkal hosszabban), de nyilván lefogynék, kiegészítők nélkül beütne némi hiányjelenség...

Skorbutot nem kapnék, 1 hónap az kevés hozzá.

Érzékeny ember pedig sokkal hamarabb is beteg lehet.

De már az eleve tápanyaghiányos testnek is komoly problémái lesznek akkor is, ha a tárolt energiából hónapokig húzná.

2017. júl. 11. 00:13
 9/16 anonim ***** válasza:
67%

kutatások szerint az ember 30-40 napi biztosan bírja étel nélkül, talán tovább is.. ezek az emberek, egésznap semmmit nem ettek, de közben folyamatosan ittak vizet, és orvosi felügyelet alatt voltak, napi 4-5 km-ert gyalogoltak, szóval napi rendszerességgel mozogtak, és így a testtömegük 25 %-át veszítették el, úgy hogy azelőtt sem voltak dagik.

Viszont ezt ne próbáld ki.

Olvastam egy hapsi cikkét is, aki azt írta, 11 km-ot fogyott le 2 nap alatt, úgy hogy , ha jól emlékszem (már régen olvastam) 2 dl vizet ivott meg naponta, azt hiszem nem is evett, vagy csak keveset, vitaminokat szedett, orvosi felügyelet alatt volt és folyamatosan, nagyon sokat sportolt.. így sikerült neki lefogynia ennyit, de amit lefogyott az többnyire víz volt... gondolom utána vissza is hízta azt...

olvastam olyat is ,hogy kutyákon kísérleteztek, és hetven valamennyi napig bírták étel nélkül..

Egyébként 1-2 hét nem evés után elkezdi a szervezet lebontani az izmot.... ha sokáig nem eszik az ember, lehet, hogy elég egy hónap is, és utána azonnal elkezd normálisan enni, akár bele is halhat..

Az anorexiásoknak is, akik már súlyos állapotban vannak, dietetikus mellett célszerű újra elkezdeni étkezni, mert nem mindegy hogy hogyan és mit fog enni, fokozatosan kell visszaállítani a normál étrendet... Lelassul az anyagcserég, hullani kezd a hajad, vitaminhiánynak a következményeit kezdheted el érzékelni, nagyon fáradékony leszel, kevésbé fogsz tudni koncentrálni, előfordulhat ájulás..

Ezeket olvastam.

2017. júl. 11. 14:51
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
Előző, dehogy bírja biztosan 30-40 napig. Akinek nincsenek tartalékai, az bőven belehal, hisz el kell bontania az esszenciális zsírt és fehérjét is. Lehet, hogy az átlagembernek jók az esélyei, de azért 100%-os esély ott sincs.
2017. júl. 11. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!