Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történne, ha egy hónapig...

Mi történne, ha egy hónapig nem ennék?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok.
2017. júl. 10. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

majd küldöm a cikk linkjét, és rájössz, hogy nem magamtól találtam ezt ki... ez egy kutatás eredménye, szóval valószínűleg igaz...

Ezt most egy másik cikkből másolom: "Kutatók feljegyeztek egy esetet, melynek során egy több mint kétszáz kilós férfi 382 napig bírta étel nélkül, ez idő alatt azonban 90 kilóra fogyott, és folyamatos orvosi felügyelet alatt állt, melynek során kritikus állapot esetén multivitamint és ásványianyag-kiegészítőket kapott. Bár az emberi test számos titkot rejt, és képes bármikor meglepetést okozni, az ilyen esetek ritkák és egyedülállóak, ugyanakkor nagyon veszélyes volna megkísérelni megismétlésüket, egy átlagember ugyanis körülbelül 30-40 napig marad életben, ha nem eszik semmit."

tessék, most elhiszed? Nem én találtam ki....

szóval valószínűleg igen, kilehet bírni 40 napig is..

2017. júl. 11. 19:26
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
a kísérletről szóló cikket most nem találtam ,annak a linkjét holnap küldöm
2017. júl. 11. 19:26
 13/16 anonim ***** válasza:
3 hétig lehet kibírni nulla evéssel. Szóval még előtte meghalnál.
2017. júl. 14. 08:35
 14/16 anonim válasza:
76%
Én félévig hetente egy napot böjtöltem(csak víz), utána kipróbáltam a három naposat, a végén teljesen készen voltam és örültem hogy vége volt. Halottam már olyanról, aki megcsinált 40 napot is, de ahhoz hosszú felkészülés kell.
2017. júl. 14. 20:40
 15/16 Márics Attila válasza:
Ezek a 40+ napos éhezések a hazugság kategóriát erősítik.
2017. júl. 16. 17:57
 16/16 anonim ***** válasza:
több helyen ezt olvastam... ha valóban kipróbálták és tényleg bírták 40 napig akkor valószínűleg nem hazugság.. de persze, ez csak egy cikk, lehet, hogy kicsit lódítottak rajta valamit..
2017. júl. 17. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!