Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ilyen emberek,hogy nem...

Az ilyen emberek,hogy nem híznak el ?

Figyelt kérdés

YouTube-on láttam több ilyen csatornát ahol nagy mennyiségű kaját esznek meg Főleg édességet és ezt már évek óta csináljád mégis vékonyak.

Mit csinálnak,hogy ne hízzanak ? Mert ez rengeteg kalória.

https://www.youtube.com/channel/UCHQnFdxn3kqIzx4yLENS-Iw

2021. nov. 21. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%
Genetikán rengeteg múlik (nekem is van olyan tesóm bármennyit eszik nem hízik) + Hetente vagy 2 hetente van max egy videó a többi napon normálisan kajál és mozog. Emiatt a 2 miatt nrm híznak el.
2021. nov. 22. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

Vannak gyors anyagcseréjű emberek. Annyit , azt zabálnak amit akarnak, mégse híznak el, mozgástól függetlenül.

Nyertek a genetikai lottón. Ez van. Kár, hogy nem mindenki ilyen szerencsés:(

2021. nov. 23. 00:41
 13/14 anonim ***** válasza:
38%

Sokan elmondják, hogy egy-egy mukbang előtt pl 3 napig éhezteti magát, vagy kihányja az ételt, kiköpi, hashajtó...

Egyes, szerinted mennyiből tart megcsináltatni egy jó műfogsort, és azzal enni. Aztán zaba után műfogsor ki és hajolsz a wc-re.

2021. nov. 24. 14:27
 14/14 anonim ***** válasza:
66%
Úristen ennyire irigyek vagytok hogy ezt komolyan gondoljátok? Miért hányná ki az ételt? Miért lenne buliémiás? Szerintem mindenki ismerősi körében van legalább egy ember aki eszik egy család helyett is mégsem megy rá 1 kiló sem. A másik meg, hogyha berendelnek 10 féle kaját megkóstolni nem eszik meg egyből az összeset az utolsó morzsáig és a 10 perces videót sem fél óra alatt veszik fel.
2021. dec. 5. 00:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!