Az ilyen emberek,hogy nem híznak el ?
Figyelt kérdés
YouTube-on láttam több ilyen csatornát ahol nagy mennyiségű kaját esznek meg Főleg édességet és ezt már évek óta csináljád mégis vékonyak.
Mit csinálnak,hogy ne hízzanak ? Mert ez rengeteg kalória.
https://www.youtube.com/channel/UCHQnFdxn3kqIzx4yLENS-Iw
2021. nov. 21. 17:56
1/14 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nem hányja ki? Bulémiásoknak egy ilyen csatorna sok pénzt hozhat..
2/14 anonim válasza:
#1 Ha ezt állandóan kihányná,akkor nem hiszem hogy ilyen fehér foguk lennének.
3/14 anonim válasza:
Sose láttam ilyet. Ez nekem teljesen hihetetlen.
4/14 anonim válasza:
van, aki kihányja utána, van aki le sem nyeli, csak megvágja a videót, de nyelni egyszer sem látod, van aki meg 1-2x csinál ilyet hetente, a többi napokon meg éhezik. és vannak, akik meghíznak (pl. Nikocado Avocado)
5/14 anonim válasza:
Ezek a ferdeszeműek zabálhatnak bármit... Többségüknek ilyen a genetikájuk.
6/14 anonim válasza:
Nem esznek mindig ennyit, csak mikor videót csinálnak róla, máskor biztos éheznek. Meg lehet gyors az emésztésük, sokat mozognak. De azt se tartom kizártnak, hogy kihányják.
(Amúgy undorító, hogy így csámcsog, meg nyammog, és nyeli le a kaját)
8/14 anonim válasza:
Valszeg nem minden etkezesuk igy nez ki.. a genetikan is mulik + nemtudhatod mennyit egetnek el egy nap. Enis ehetek tonnaszam barmit.. de igyis girnyo lennek ha nem gyurnek melette.
9/14 anonim válasza:
Az összes videó meg van vágva. Hogyan tudsz hinni egy többszörösen vágott videónak?
10/14 anonim válasza:
Amúgy ilyeneket miért néznek az emberek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!