Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » TÉNÉ / nyersvegán étrendre...

TÉNÉ / nyersvegán étrendre szeretnék áttérni, hogy ne haljanak meg miattam az állatok. Kérnék szépen étrendi segítséget?

Figyelt kérdés
Hogyan csináljam? Olyan honlap kéne, ani átvezet a mezdeti nehézségeken.

2021. nov. 13. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Azért az a napi ajánlott fehérje bevitel elég erősen túl van biztosítva, de szerintem ebbe már ne menjünk bele. :)

Azt hogy okosan kell, az egyértelmű. Vegyes étrendet követni is ugyanúgy okosan kellene. Azt hogy érted, hogy nem mindenkinek?

2021. nov. 16. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen igazad van, sok a vita a fehérjebevitel körül, ebbe tényleg ne menjünk bele, és tényleg egy vegyes étrendnél is ugyanúgy oda kell figyelni hogy egészségesen egyen az ember.

Igazából a "nem mindenkinek valót" úgy értem, hogy nem biztos hogy mindenkinek ez válik be. Szerintem egy olyan étrend/életmód követése lenne a legjobb, amit hosszú távon is tudsz tartani. Nem hiszek abban, hogy mindenkinek ugyanúgy kellene ennie. A legjobb ha a testünkre halgatunk:)

2021. nov. 17. 09:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy azonban biztos, ennyi húst nem kellene ennünk, mint amennyit ma eszik egy átlag ember. Plusz még az állattartással, tejiparral se lenne gond, ha nem csinálnák ilyen undorító nagyi pari módon. :(
2021. nov. 17. 09:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Ennyi húst és állati eredetű terméket hét szentség, hogy nem kellene enni. :)

Amúgy egyetértek veled, bár ezt a hallgass a testedre szöveget annyira nem támogatom. A legtöbb elhízott pont ezt teszi, mert a testük chipset és colat kíván. :D

2021. nov. 17. 10:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki chipset meg kólát eszik/iszik, ott inkább az érzelmeire hallgat, nem a testére:D

Ebben igazad van hogy nagyon nehéz a valódi éhséget, meg a mentálisat megkülönböztetni.

2021. nov. 17. 12:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre ennyi állati terméket tényleg nem kellene enni. Sokan elzárkóznak a vega/vegán ételektől, pedig szuperül lehet szinesíteni egy vegyes étrendet is velük:)
2021. nov. 17. 12:36
 17/18 CsakAKommenteketJöttemOlvasni ***** válasza:
100%

Sziasztok:)

Én is törekszem vegán étrendre. Egyébként boltban dolgozom 3 éve. Bevezettünk idő közben új, vegán termékeket, amit arra a polcra teszünk, ahol előtte a hús, meg a tejtermék lakott. Van rá kereslet, megveszik a vásárlók.

-> A kínálat tehát a kereslethez igazodik, kevesebb állati és több növényi eredetű terméket árulunk. Tehát kevesebb állatot kell az élelmiszeriparban felhasználni;)

Másrészt egy meglepetésben volt részem. Egy baromi jó pasival (magas, szálkás, de széles vállú srác) dumáltam a kasszában, aki nagybevásárlást tartott. Zöldségek, gyümik, zabtej meg vegaburger pogácsa stb a szalagon...hát kiderült, hogy fél éve vegán xd

És nem tűnt fehérjehiányosnak

2021. nov. 17. 17:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A sportos testet és a növényi étrendet nálam sem tudják valamiért együtt kezelni. :D
2021. nov. 17. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!