Savanyú káposzta diétáról mi a véleményetek? Van olyan diéta ami segítségével 1 hét alatt megtudok szabadulni pár kg-tól?
Mi az, hogy alkalmassági? Mi ez, modellképző? Mire kell alkalmasnak lennetek novemberben?
Hány kiló az a szégyellnivaló súly? Teljesen biztos vagyok benne, hogy nincs számottevő túlsúlyod! De ha lenne is: nem a súlyod határoz meg, az nem lényeges! Nem a súlyodtól vagy az, aki! "Mindenki röhögne rajtam": Ezt te csak képzeled! Eddig nem láttak? Pont egy számtól fognak röhögni? Mellesleg felolvassák az egész osztály előtt mindenki súlyát? Aligha! De ha olyan a társaság, hogy ezen röhög, akkor azok eddig is gonoszak voltak, és azt a társaságot azonnal ott kellene hagynod, mert abnormális lenne a viselkedésük! Ideje lenne, ha az az énképedet nem a mások véleményétől való rettegés és a másoknak való megfelelni vágyás határozná meg! Így nem lehet élni!
Mire számítasz,hogy hány kilóval leszel könnyebb?
Úgy értem,ha lemenne 3 egy hét alatt,akkor az már nem ciki?
Hidd el nagy változás nem lesz a számokban.
És ahogy írták nem plusz pár kg alapján ítélnek meg mások.
Vagy csak kérd meg a tanárt, hogy tartsa magában a mért számot. Senkire sem tartozik ki hány kiló.
Amúgy ha ennyire szégyelled a súlyod, talán ideje lenne változtatnod és nem ilyen hülyeségekbe fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!