Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mozgást így kell értelmezni?

A mozgást így kell értelmezni?

Figyelt kérdés

Életmódváltásban vagyok.

Kalóriák és makrók rendben vannak, tudatosan táplálkozok.

Rendszeresen mozgok, de ezt úgy kell értelmezni, hogy ha megeszek mondjuk egy pufi rizzsel többet (~25 kcal) és lemozgok ugyanennyit, akkor az olyan, mintha meg sem ettem volna?

Valaki felvilágosítana?

2021. nov. 7. 17:11
 1/4 anonim válasza:
78%
Megetted csak elhasználtál annyi kalóriát amennyit bevittél,szóval nem olyan mintha nem etted volna meg mert megetted és a tápanyagok benne vannak a szervezetedben.
2021. nov. 7. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"ha megeszek mondjuk egy pufi rizzsel többet (~25 kcal) és lemozgok ugyanennyit, akkor az olyan, mintha meg sem ettem volna"

Elvileg igen.

De mivel nem lehet egész pontosan meghatározni sem a mozgásal elhasznált energiát, sem a kajáknál nem egész pontos a kcal tartalom, ezért nem szabad túl szigorúan venni, csak nagyjábóli értékeket tudsz számolni.

Viszont a mozgással és több bevitt étellel sokkal szebb, arányosabb eredményt tudsz elérni, mint a minimális kalória és mozgásszegény módszer mellett.

2021. nov. 7. 17:31
 3/4 Anonimusz7 válasza:
41%
Én is megeszek mindennap 1 pufi rizst es ne akarj ram nezni.
2021. nov. 7. 18:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. nov. 7. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!