Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kisebb mell,hogyan?

Kisebb mell,hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok,173 cm és kb 58 kg.Átlagosan vékony testalkatom van,amit szeretek is,viszont nagyon szembetűnnek a hatalmas melleim.Érdekes ez is,mert mikor nem viselek melltartót,akkor kicsik,sőt nagyon kicsik.De mihint felveszek rá valamit,akkora lesz mint egy ház.Tapadós felsőben meg undorító szerintem.Melltartóm sem nagyíthat rajta annyit,ugyanis max ha 2 cm vastag sokat mondok.(És melltartóból is van 5 fajta nekem de mindegyikbe ugyan olyan hatalmas).Nem is push-up egyik sem :/ Viszont arra is gondoltam már hogy sportmelltartót hordok,hátha az valahogy lenyomná.Mellesleg fogyni nem szeretnék,így is szerintem eléggé vékony vagyok.Ilyenkor mi mást lehet tenni? :(((

2021. nov. 3. 20:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%

Úristen mint ha magamról olvasnék , hihetetlen de én is 173 cm vagyok talán 72 és 58 kiló!

Szerintem amivel problémád lehet az a merevítős melltartó! Nekem sincs pici mellem, bár halistennek , viszont a merev melltartóban én sem éreztem magam jól mert keskeny a derekad csípőd es azzal túl műnek hat! A tchibo-nak van szuper melltartója, merevítő nincs benne mégis stabilan tartja amit kell , próbáld meg 😊

2021. nov. 3. 23:30
 12/25 zol56 válasza:
23%
2 év múlva szólj... :-)
2021. nov. 4. 01:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem 56 éves vagy ….
2021. nov. 4. 01:06
 14/25 exronin válasza:
100%
Mi van? Max 2 centi és nem push up? Fiú vagy?
2021. nov. 4. 05:43
 15/25 zol56 válasza:
13-as. Ha nekem írtad akkor nem. :-)
2021. nov. 4. 08:05
 16/25 anonim válasza:

Valószínűleg ez is csak egy kanos tinisrác troll kérdése, hogy legyen mire izgulnia...

2021. nov. 4. 10:09
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

Jezus ki pontozott le engem ennyire ? 😂😂😂 most legyek szemet? Valószínűleg néhány jó sulyban levő hölgyemény …

Nem tehetek róla de meg örültem az arányoknak mert ritkán vannak ilyen adottsaggal nők ez van ..

nem tudok hizni, nekem ez a szuperkepessegem .. ( anno azok a nők akik raneztek egy zsemlere híztak 5kilot, hittétek el velem hogy csúnya vagyok és sovány ! Mai fejjel látom, hogy őszintén a mindenhol kibuggyanó haj szexi, vagy az XXI részlegen vásárolni ??

Egyébként meg mindegyiknek nagy a szája, hogy a testük tökéletes úgy kell elfogadni gyerek után normális, közben meg mindegyik fogyozik.. 😂😂😂

Üdv egy 28 éves fiatal nő .. (11-és voltam)

Na most lehet lepontozni irigyek … 😊

2021. nov. 4. 11:31
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Mutass képet az ilyen csodamelltartótól!
2021. nov. 4. 12:34
 19/25 anonim ***** válasza:
A 2 cm az baromi vastag - nem csoda, hogy nagyobbnak látod.
2021. nov. 4. 14:04
 20/25 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok de elírtam a saját kérdésemet!Én is 2 mm vastagúra értettem a melltartót,nem 2 cm-re.Nem tudom hol járt az eszem,de elnézést akit félre vezettem,nem volt szándékos :/
2021. nov. 4. 19:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!