Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sürgősen fogynom kellene pár...

Sürgősen fogynom kellene pár kilót. 4 napom van rá. Ha 4 nap alatt semmit nem eszek akkor sikerülhet?

Figyelt kérdés
Sürgősen meg kellene szabadulnom pár kilótól. 4 napom van rá. Ha 4 napig nem eszek semmit csak gyümölcsöt és zöldséget és sok vizet iszom akkor sikerülhet. 164centi vagyok és 67 kiló. Nem vagyok kíváncsi a sértő hozzászólásokra. Csak a véleményetek érdekel hogy sikerülhet e fogynom pár kilót 4 nap koplalással. Persze utána folytatnám a normális evést.

2021. nov. 1. 13:05
1 2
 11/18 anonim válasza:
26%
🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
2021. nov. 1. 15:31
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Egyetlen, ami így sikerülhet, az a rosszullét.

Ha nem eszel a szervezeted elkezdi a tartalékait felélni, még hízhatsz is, aztán szépen legyengülsz..... Nem ér annyit.

Ha fogyni szeretnél csináld normálisan.. fokozatosan.

2021. nov. 1. 16:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Max fél kiló egy nap. -2 kilóért, aminek a fele víz a másik fele meg izom nem éri meg szenvedni (szerintem.)
2021. nov. 1. 17:12
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Zsírleszivással összejöhet.

Minden mással csak vizet vesztesz ami, ha nem vagy ödémás akkor probléma.

2021. nov. 1. 17:42
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

Elméletileg nem kizárt...

Ha csak csapvizet innál, és napi 1500kcal TÖBBLETenergiát égetnél mozgással (spojler: Ezt már a második napon sem tudnád teljesíteni,ha edzetlen vagy), akkor sem számíthatsz többre 2,5kg zsírveszteaégnél, bármennyire is magas az alapanyagcseréd.

Még ha ezt meg is teszed, valamint az utolsó nap már vizet sem nagyon iszol (ezt ne tedd,főleg ne a nagy diétában), akkor TALÁN sikerül. De a 6-os lottó esélyesebb.

2021. nov. 1. 20:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor beteg voltam kb 2 napig nem ettem normálisan csak talán egy pudingot meg valami levest(mandulagyulladás miatt nem tudtam nyelni ezért inkább alig ettem)

Meg is lett az eredménye, elájultam életemben először.

Igaz, fogytam 4 kilót, de nem nagyon látszik, talán a lábamon kicsit. Szóval nem lesz látványos eredmény szerintem neked se.

Szóval ne kezdj bele inkább.

2021. nov. 1. 22:25
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
A betegség az egy kicsit azért más téma. Gyulladásos folyamatokban nagyon magas a szervezet energiaszükséglete.
2021. nov. 2. 05:00
 18/18 anonim ***** válasza:
83%
A turbo diéta 5 napos villámdiétája meg mindig jobb mint a koplalas.
2021. nov. 2. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!