4 nap alatt 2 kiló fogyás rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Másodika óta fogyózom, azóta 2 kiló ment le. Tudom, hogy heti 0,5-1 kiló fogyás lenne a normális. Nekem mégis 4 nap alatt lement 2 kiló. Pedig nem koplalok, semmi extrémet nem csinálok. Eszek rendesen, de kevesebbet mint előtte és egy órát mozgok egy nap. Ennyi. Nem hiszem, hogy bármit rosszul csináltam volna, mégis több kiló megy le, mint kéne. Tudom, hogy nem egészséges, de nem tudok ezzel mit kezdeni.2021. jan. 6. 14:59
2/10 A kérdező kommentje:
Előtte októberben egy hónap alatt ment le 10 kiló. Az is víz?
2021. jan. 6. 15:02
3/10 anonim válasza:
Kiürült a gyomrod, és víz. 4 nap nagyon kevés idő ahhoz, hogy a súlyvesztést értékelni lehessen. Majd február 2-án nézd meg, mennyi vagy!
5/10 anonim válasza:
Eléggé, mivel hetente kéne lemennie rólad max. 1 kilónak.
6/10 anonim válasza:
Még ne örülj. Sajnos aki ilyen hamar ad le ennyit annak a duplája fog visszajönni ha csak kicsit is kileng.
De kívánom hogy ne így legyen! Csak szólok hogy ne ijedj meg.
Egyébként próbáld kb mindig ugyanakkor mérni magad és úgy hasonlítsd. Mondjuk minden nap reggeli előtt.
8/10 anonim válasza:
Nembajaz. Eloszor a viz megy le. Nekem 2 het alatt ment le 6 kg. Aztan belassult. De a zsir csak 2 kg volt.
9/10 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom! Kb harmadika óta diétázom, és minusz négy kilónál tartok😶
De akkor remélem csak víz.
10/10 anonim válasza:
Akik lepontozták a #6-ost tudatlan idi_ták akik még nem hallottak a jojo effektusról
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!