Mitől hízhattam 4 nap alatt 4 kilót?
26/N vagyok.
Régen tornáztam, viszont 2 éve abbahagytam.
168cm 63 kiló vagyok. Izmos, formás, nagy mell, nagy fenék, vékony derék.
A covid miatti stresszes élet kovetkeztében lefogytam 59 kilóra. Hánytam, alig ettem.
Azonban 2 hónapja 4 nap alatt visszajött ez a 4 kiló, úgy, hogy alig eszem, semmi más nem változott, és kicsit aggaszt.
Reggelizni nem szoktam, napközben megiszom 5-6 kávét(régen tejjel, de amióta híztam, csak vízzel és mézzel).
Ebédre csak egy második adagot eszem, mindig változó, van, hogy pörkölt, van, hogy rizses hús. Vacsira pedig két kicsi kifli vagy két szelet kenyér kenőlékkel, sajttal, felvágottal.
Nem eszem csokit, cukros üdítőket sem iszom, nem szeretem a süteményeket.
Voltam vérvételen, minden rendben.
Őszintén zavar ez a 4 plusz kiló, hogy nem tudom az okát, és azt sem, hogy hova jött fel.
Amúgy meg fogyni sem tudok, sajnos volt egy mentális betegségem, vagyis evészavarom van, kövérnek látom magamat pedig nem vagyok az, ezért is zavarnak a kilók.
Őszintén, tudom, hogy nehéz megmondani, de milyen okai lehetnek ennek a hirtelen hízásnak?
Köszönöm a tanácsodat.
Eleinte én is erre gondoltam, de Egyáltalán nem nyugodtam meg, sőt, durvabb most a stressz, többet idegeskedem.
Pedig eleinte én is erre gondoltam.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából nem függ össze a menstruációmmal, mert 4 nap alatt feljött, és azóta tartósan maradt. Ez pedig két hónapja van.
Tudom, hogy ez a normális, de sajnos evészavaros lettem, és baj van a fejemben, amit kezelek már orvossal, viszont ha eszem mindig nézem a kilókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!