Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul érzem magamat...

Nagyon rosszul érzem magamat a bőrömben, szeretnék változtatni magamon. Szeretnék életmódot váltani, de előtte ‘böjtölök’. Jó a gondolat?

Figyelt kérdés
Először is arra gondoltam hogy csinálom egy hétig a leves diétát (víz+leveskocka) ezt fogom ‘enni’ 1 héten át. Tudom hogy ez nem jó de most erre lenne szükségem, egy hét eltelte után életmódot fogok váltani és elmegyek dietetikushoz. Most 165 cm és 65 kg vagyok. Tavaly 55 voltam. A leves diétával mennyit lehet fogyni? Tudom hogy nem zsírból fogok, de akkor is érdekel.
2021. okt. 31. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7-es leírta a lényeget, nagyon rosszat teszel magadnak, ha kiéhezteted magad egy olyan szakasz előtt, ami egyébként is nehéz lesz, mert más, mint amit megszoktál. Persze raktározni ettől nem fogsz, ez egy tévhit, meg krumplit is ehetsz, de a kitartás szempontjából csak rontod az esélyeidet.
2021. nov. 1. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Ehes leszel es raveted magad egy sütire. Inkább tejdiétával próbalkozz, gyomormutet elott is ezt csinaltatjak. Kevesbe leszel ehes.
2021. nov. 1. 17:12
 13/13 anonim ***** válasza:

hú mekkora marhaság. most kéne elmenni ahhoz a dietetikushoz hogy sürgősen lebeszéljen erről. nem, ez í]y nem jó, borzasztó egészsgételen, felborítja a bélflórádat, jobb esetben megúszod egy kis bélgyulladással

semmi rost, semmi vitamin egy hétig? hulló haj, töredező körmök, fleboruló mentsruációs ciklus, hányinger, fejfájás, szédülés, csökkent agyműködés. akarod ezt?

most menj el a dieteikushoz aki pontosan meg fogja mondani, hogy mit tegyél és hogy ezt ne

a kérdésedre válaszolva ezzel kb 3 kg-t adhatsz le, amennyi vizet visszatart a szervezet plusz a bélrtartalom teljesen kiürül. esetleg még egy fél kiló izmot. bár ha tényleg a borzalmasnál borzalmasabb leveskockákat eszed, akkor a sok fűszer, só és tartósító miatt ugyanúgy vizet fogsz visszatartani, tehát még puffadni is fogsz. te kérdezted

2021. nov. 1. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!