Nagyon rosszul érzem magamat a bőrömben, szeretnék változtatni magamon. Szeretnék életmódot váltani, de előtte ‘böjtölök’. Jó a gondolat?
Figyelt kérdés
Először is arra gondoltam hogy csinálom egy hétig a leves diétát (víz+leveskocka) ezt fogom ‘enni’ 1 héten át. Tudom hogy ez nem jó de most erre lenne szükségem, egy hét eltelte után életmódot fogok váltani és elmegyek dietetikushoz. Most 165 cm és 65 kg vagyok. Tavaly 55 voltam. A leves diétával mennyit lehet fogyni? Tudom hogy nem zsírból fogok, de akkor is érdekel.2021. okt. 31. 17:03
1/13 anonim válasza:
Pont a leves kocka? Az tele van mindenféle tartósító még nem tudom mivel! Annál még az is jobb ha normálisan étkezel
2/13 anonim válasza:
Hogyan akarsz energiát fektetni életmódváltásba, ha még egy fazék levest is lusta vagy megfőzni, rendes zöldségekből? A leveskocka csak akkor tesz jót, ha kivágod az ablakon.
3/13 A kérdező kommentje:
Semmi szilárd tápanyagot nem szeretnék bevinni, ha zöldségekből csinálom akkor nyilván megeszem azt, és nem ez a célom
2021. okt. 31. 17:59
4/13 anonim válasza:
De erre miért lenne most szükséged? Ennek a böjtnek nincs értelme. Mármint, mi értelme 1 hétig szenvedni, majd utána elkezdeni az életmódváltást? De amúgy a kérdésedre válaszolva, mivel a súlyod így is okés, szerintem max. 1-2 kg víz megy le ennyi idő alatt.
5/13 anonim válasza:
Akkor egybe rakd bele és belefő az íze, utána kiveszed.
De ha ennyire nehéz logikailag egy leves, akkor egyed csak a kockáidat.
6/13 anonim válasza:
Szerintem nem jó gondolat. Az életmódváltás lényege, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű étellel táplálod a tested, nem szeméttel. De nem is semmivel. Miért kell előtte kiéheztetni és legyengíteni? A dietetikus remélhetőleg jól le fog szidni azért, hogy még azt a kis zöldséget se voltál hajlandó megenni, mert szilárd táplálék....
7/13 anonim válasza:
Nem fogsz fogyni, mert 1 hétig ha ezt csinálod, teljesen kiéhezteted a szervezetedet és utána falni meg raktározni fogsz. Igazából egy fölösleges terhet teszel magadra. A kockában nincs sok tápérték, ellenben tele van adalékokkal, ennyi erővel csapvizet is ihatsz helyette.
Ahogy már írták fentebb, normális kajákat egyél. A kalóriára figyelj és a szénhidrátra is. A zöldségek ilyen szempontból jók (persze nem a krumpli). Sok folyadék és lehetőleg iktass be valamilyen mozgást.
8/13 anonim válasza:
Úristen, ez nem diéta, hanem a tested elleni bűn! Sportolj. Ilyen egyszerű. Kb 6 kiló többlettel nem kéne, hogy nagyon rosszul érezd magad! Valami más is van amögött! A dietetikus mellett egy pszichológus is elkelne!
10/13 anonim válasza:
Miért lenne erre szükséged? Miért nem jó egyből életmódot váltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!