Mit tegyek ha öngyilkos gondolataim vannak? Hogy tudnék változtatni?
Figyelt kérdés
Az anyám keményen kivételezik az öcsémmel. Apám letagadott, persze az öcsémet nem. Nevelőapám kihasznál engem és nagyanyámat. A lányok kerülnek mint macska a vizet. Elég különc is vagyok és egyáltalán nincsennek barátaim. Voltak de ők is ma már nyomiként inkább megtagadnak. A lányoknak is a többi fiú a jó akik rajtam menőnek mivel már kiállni se tudok magamért. Az öcsém is mindig bánt amiben mindig én vagyok a vesztes mert anyám pontot tesz a végére úgy hogy ,,miért bántod az öcsédet". És a pszchiológussal nem is akarok beszélni mert ezt anyagilag nem engedhetem meg. Anyám azt nem támogatná.2019. nov. 6. 21:25
1/5 anonim válasza:
Vannak ingyenesen hívható telefonszámok, ahol nyújtanak segítséget, illetve tb támogatott pszichológus is van.
2/5 anonim válasza:
Sokáig gondoltam arra, szinte mindennap, hogy én minden áron valahogy szerezni akarok egy pisztolyt és bumm, itt se vagyok.
Aztán egyik nap a neten láttam egy csávót, ahogyan élő videóban fejbelövi magát egy gépkarabéllyal és azóta a gondolattól is undorodom...
4/5 anonim válasza:
Gondolj bele mennyi lehetőséged van amiket csakis saját magad miatt engedsz elúszni. Változtass a dolgaidon, költözz el, járj el otthonról, sportolj valamit, szórakozz előtted áll az egész élet te meg csak szomorkodsz ahelyett hogy kihasználnád.
5/5 anonim válasza:
2.
A linket küld màr àt lègyszi, meg akarom nèzni😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!