Pozitív gondolkozás! Hogy kezdtétek el? Min kell először változtatni? Milyen gondolatok járnak a fejetekben? Milyen sikerélményetek van?
Nem fudom hogy hogyan kezdtem el. Talan sokat bantottak gyerekkent mondjuk az iskolaban es valahogy arra menekultem hogy kerestem inkabb a jo dolgokat semmint hogy a napi sérelmeken rugozzak.
Mai napig pl lefekveskor is vagy egy aznapi vagy regebbi kellemes emleket idezek fel (akar teljesen bugyuta mod a focizaskor lott emlekezetes goljaim) vagy pedig egy kozeljovobeni várt dolgot.
Sehogy. Ha az alapjaid rosszak, a szüleitől és a környezetdtől csak negatívat kaptál, bármilyen okos is légy, bármilyen erős is, bármilyen pszichiáter kezeljen, bármeddig - soha nem leszel pozitív gondolkodású.
Csak azzal áltatod magad.
Én mindig próbálom pozitívan felfogni a dolgokat. Mindennek megvan a napos fele. Nem szabad a rossz dolgokon rugózni mert becsavarodik az ember.
Mindennek van JÓ oldala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!