Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg van írva kik vagyunk vagy...

Meg van írva kik vagyunk vagy lehet változtatni?

Figyelt kérdés
Olyan érzésem van mintha meg lenne írva hogy márpedig nekem nem sikerülhet semmi. Hiába csinálom a dolgaimat egyszerűen nulla értelme van.
2019. márc. 1. 07:38
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Ez így van sajnos, nincs szabad akarat.
2019. márc. 1. 08:32
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ez is érdekes

2019. márc. 1. 08:35
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Ezt az egész determinisztikus "előre meg van írva" baromságot arra találták ki, hogy az ember háríthassa magáról a felelősséget a döntéseiért. Nem mindenki indul egyenlő esélyekkel, de ha kitartó vagy és hajlandó vagy kockáztatni és áldozatokat hozni, szinte bármilyen helyzeten tudsz változtatni. Az életed konkrétan nem más, mint a döntéseid és azok következményeik sorozata, minél előbb teljes felelősséget vállalsz az életedért, annál hamarabb tudsz rajta változtatni.
2019. márc. 1. 13:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Elvileg... csak az elmélet meg a gyakorlat más..
2019. márc. 1. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Úgymond meg van írva, de ezt a te DNS-ed, környezeted és nevelésed határozta meg.

Mostmár mindent úgy teszel, ahogy megírták úgymond a kododat, szemelyisegedet.

Ha ez a "kod" elég erős onmaga megváltoztatására, akkor tudsz változtatni.

Ha nem, akkor csak egy gyenge jellem vagy.

2019. márc. 1. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:

IGEN! - meg van írva!

Utólag - és azon már nem lehet változtatni.

2019. márc. 4. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Küldd el privátban a születési idődet (és ha gondolod, a nevedet) és ránézek, a probléma mi lehet.

A kérdésedhez:

bonyolult lenne rá válaszolni és nem szabad mindent feltárni.

2019. márc. 4. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:

dubitus: :)

"IGEN! - meg van írva!

Utólag - és azon már nem lehet változtatni."

- Még ezt a szabályt is fel fogjuk oldani.

2019. márc. 4. 21:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Hülye nem vagyok csak valahogy elblfszkodok sok mindent
2019. márc. 4. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Fontos dolgok és fontos kapcsolódási pontok más személyekkel előre ki vannak találva. Mint például az is, hogy milyen nehézségeket kell átélnünk és abból mennyire törhetünk előre. De ettől még létezik a szabad akarat is, illetve kapcsolódási pontoktól kezdve jön létre rengeteg forgatókönyv-változat és szintén a jelenlegi döntéseid okozzák a további fejleményeket. Lehetséges, hogy valamiért egy ideig szenvedned kell és ezért nem sikerül semmi. De nagyon valószínűnek tartom, hogy küzdened kell és később kamatostul kapod a jó dolgokat. Ilyen volt az én életem is és pont a spiritualitás megismerése óta érzem magamat felfelé ívelve. Például nagyon-nagyon sokáig munkanélküli voltam, most az első munkám óta rahedlit spóroltam meg és bármit megvehetek magamnak. Illetve amíg munkanélküli voltam, addig mamám életében volt rengeteg rossz dolog és munka mellett nem lett volna időm folyamatosan menni hozzá segíteni lakás-ügyekben. Mindennek rengeteg oka lehet és minden összefügg mindennel. Csak általában sokkal később jövünk rá.
2019. márc. 13. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!