Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan ételeket,...

Mondanátok olyan ételeket, amikkel el tudnám kezdeni a fogyókúrám?

Figyelt kérdés

15 kiló felszaladt rám az elmúlt másfél évben. Jó volna újra jól érezni magam a bőrömben, de nem tudom, hogy hol kezdhetném. Illetve hát fejben megvan, csak a kivitelezésnél ütköztem akadályba. Az étrenddel szeretnék kezdeni, és ezekhez kéne ötlet, hogy mégis mit hogyan, mennyit, mikor. A főzés nem akadály, ha fél óránál nem tart tovább az elkészítés, valamint nem túl összetett az étel. Egyszóval bármi jöhet.

Valamint mozgás. A plusz kilókkal párhuzamban kicsit eltunyultam, hol kezdhetném, hogy újra formába jöjjek?

2021. okt. 28. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Bármit mozoghatsz, amit szeretsz. Nincsenek különleges ételek, edd, amit idáig, csak figyelj oda, hogy mennyi zsiradékkal készíted, és minden étkezésnél egyél zöldséget a kenyeret/krumplit/tésztát stb. csökkentve.

Fél óra alatt egyszerű levesek, főzelékek, natúr csirke/pulyka/halak/disznó hús szeletben/steak, saláták, párolt/sült zöldségek elkészíthetők. Zabkása, Túró/zöldség krémek, tojás ételek bármi.

Ezzel csak azt zártad ki, hogy pörkölt, marha, kacsa elkészüljön.

2021. okt. 28. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Pizza! :-P
2021. okt. 28. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

1-es teljesen jókat írt.

Meg olyan ételek általában, amikben kevés a kalória, de nagy a térfogatuk, hogy eltelítsen, pl. egy kiló zöldség egy nap (de ne koplalj, szóval a térfogatot ne arra használd, hogy jól tele legyél 800 kalóriával)

2021. okt. 28. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

Millió lájtos kaja van, csak sajnos lusta vagy Google-zni.

Én meg lusta vagyok felsorolni.

Energiát akarsz fektetni a fogyásba úgy, hogy lusta vagy az ágyban fekve recepteket keresni is?

Jó fogyást!

2021. okt. 28. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Normális egészséges ételekre kell alapozni. Húsok, zöldségek, tojás, tejtermékek, olajos magvak stb.

És rendszeres mozgás.

2021. okt. 29. 02:23
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Fogyókúrához minden étel kiváló...amit nem eszel meg. Sokan most röhögnek, meg nyomkodják a pirosat, pedig nekem csak ez a módszer vált be igazán.
2021. okt. 29. 06:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik segítő szándékkal, a kérdésre válaszoltak. A többieknek kár volt kommentelni. xd

Este én is keresgéltem, a mai napi kajám már meg is van. A legnagyobb bajom az az, hogy már untam az eddigi étrendet, gondoltam hátha tud valaki valami tök jót írni, amit még nem olvastam azon a kismillió étkezési oldalon, amiken szinte ugyanazokat írják... Biztos lusta voltam még többszázat átolvasni :p

2021. okt. 29. 09:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nézz szét vitalkonyha, dori's food, frissfood ételrendelős oldalakon. Rendegetg ötletet lehet meríteni. Ugyanez a street kitchen fitt rovatával

Amugy ötletek

Kéksajtos joghurtos csirkemell kukoricás kölessel

Lasagne durum tésztából, 7%os sertéshúsból

Spenótos fokhagymás ricottás rakott tészta durum tésztából

Töltött paprika rizs helyett kölesből

Hártyázott karajszeletek mustárral lekenve, sutoben sult petrezselmyes krumplival

Borsós bulgur gombás csirkemellel, rizstejszínnel (gombas csirke receptet talalsz street kitchenen, en a tejszint rizstejszinrs szoktam cserelni hogy kevesebb kcal legyen)

Fasirt u%os daralt husbol morzsa helyett daralt zabbal, petrezselymes toldborso fozelek

Csirke vagy pulykaraguleves tárkonnyal (varga gábor receptjßt szoktam csinálni csak kisporolom a vajat meg a habarást a végén)

Rakott krumpli sok tojassal, tejfol helyett joghurttal

Rakott karfiol (karfiol, hagymas datalthus, rizs retegezve, tetejen sajt, sutoben megsutve)

Szojaszoszban pacolt tpfuszeletek natúr kisütve tökfőzelékkel

Zabba panirozott csirkemell ratatouillelal (street kitchen recept)

Csirkepaprikás combból, spenotos teljey kirolesu nokedlivel (nokedli recept street kitchen)

Gulyásleves sertescomb helyett karajbol (varga gábor recept)

Igazából a lényeg a megfelelő mennyiségen és a jó minőségű összetevőkön van

2021. okt. 29. 10:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azt hiszem előveszem a receptesfüzetem meg egy tollat, és hétvégén bekuckózok a gép elé bővíteni. <3
2021. okt. 29. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!